Over ons

Biedt meer dan u verwacht
Van Mossel Automotive Groep is met bijna 1.100 werknemers in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive
bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt 57 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland.
Als Van Mossel Automotive Groep zijn we dealer van de merken Volkswagen, Audi, Opel, Peugeot, Ford, Kia, Jaguar en Land Rover. Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt u bij ons ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto's. Jaarlijks verkopen we meer dan 30.000 auto's.
Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij - International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Leasing,
J&T Autolease, V&M Leasing, ProfiLease, Autolease Groningen, Lease Quality en DirectLease. Met een wagenpark van zo'n 45.000 voertuigen, is International Car Lease Holding qua omvang de 4de leasemaatschappij in Nederland.

Mobility Partner
Door de jaren heen is ons productaanbod blijven groeien en wordt ons dienstenpakket steeds verder vernieuwd en ontwikkeld, waardoor we voor elke mobiliteitsvraag steeds een passende oplossing kunnen bieden. Van de particuliere of zakelijke aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, tot het complete wagenparkbeheer voor ondernemingen. Daarnaast zijn wij hét adres voor financieringen, verzekeringen, verhuur, vakkundig
onderhoud en schadeherstel.

Van Mossel Mobility Partner is binnen de Van Mossel Automotive Groep hét professionele aanspreekpunt voor de zakelijke markt! Van Mossel Mobility Partner fungeert daarbij als intermediair tussen u als onze relatie en alle activiteiten die binnen de van Mossel Groep worden aangeboden.
Van Mossel Mobility Partner denkt waar nodig graag met u mee in uw mobiliteitsbeleid. De dagelijkse drive en passie van ons team is daarbij om u te ontzorgen en u enthousiast over ons te maken en vooral ook enthousiast te houden.

Uw wensen staan centraal
Al onze medewerkers realiseren zich dat gezonde groei van onze onderneming alleen maar mogelijk is met tevreden klanten. Onze speerpunten zijn dan ook persoonlijk contact, flexibiliteit, snelle levering en gegarandeerd betrouwbare auto's. Ons streven is om op elk terrein de beste te zijn en om elke dag ons motto waar te maken: 'Van Mossel biedt meer dan u verwacht'. Voor nu wens ik u alvast veel veilige en genoegzame kilometers toe!

Met vriendelijke groet,
Van Mossel Automotive Groep