• Welkom

 • JAGUAR I-PACE

  DE ULTIEME VOLLEDIG ELEKTRISCHE PERFORMANCE SUV.

  Ontdek de I-PACE
 • NEW JAGUAR E‑PACE

  JAGUAR'S EERSTE COMPACTE SUV.

  Meer informatie
 • JAGUAR I-PACE

  De ultieme elektrische performance SUV

  RESERVEREN >
 • GA MEE OP AVONTUUR MET VAN MOSSEL

  BEKIJK ONZE EVENEMENTEN
 • New XF Sportbrake

  MOEITELOZE PRESTATIES, AANGENAAM RIJPLEZIER.

  MEER INFORMATIE
 • JAGUAR XE

  De Jaguar XE, nu verkrijgbaar als Pro Edition.

  Meer informatie
 • Jaguar F-PACE

 • Jaguar F-TYPE Coupé

 • Jaguar F-TYPE Convertible

 • Jaguar XF

 • Jaguar XJ

 • LEGENDARISCHE COMBINATIE: ANDY WALLACE MET JAGUAR XJR-9 IN ACTIE OP HISTORIC GRAND PRIX ZANDVOORT

  27-8-2018

  LEGENDARISCHE COMBINATIE: ANDY WALLACE MET JAGUAR XJR-9 IN ACTIE OP HISTORIC GRAND PRIX ZANDVOORT

  Op de zevende editie van de Historic Grand Prix Zandvoort (31 augustus-2 september) brengt Jaguar racegeschiedenis tot leven: Andy Wallace geeft er spectaculaire demonstraties met de Jaguar XJR-9 Groep C-bolide waarmee hij in 1988 de 24 Uur van Le Mans won. En dat wordt een feest voor alle zintuigen.

  Lees meer

 • PLUGSURFING MAAKT OPLADEN GEMAKKELIJKER VOOR BERIJDERS VAN ELEKTRISCH AANGEDREVEN JAGUARS EN LAND ROVERS

  17-7-2018

  PLUGSURFING MAAKT OPLADEN GEMAKKELIJKER VOOR BERIJDERS VAN ELEKTRISCH AANGEDREVEN JAGUARS EN LAND ROVERS

  Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing - Europa's grootste oplaadnetwerk - voor het bieden van premium oplaaddiensten voor zijn elektrisch aangedreven modellen.

  Lees meer

 • JOSE MOURINHO MET JAGUAR TERUG NAAR SCHOOL

  18-6-2018

  JOSE MOURINHO MET JAGUAR TERUG NAAR SCHOOL

  Jose Mourinho verraste een groep schoolkinderen van de Bishop Gilpin Church of England Primary School in Londen. Zijn komst in een Jaguar XF Sportbrake vol voetbalkleding en ballen maakte al grote indruk, de inspirerende sessie daarna zorgde voor nog meer enthousiasme. Mourinho heeft dan ook de nodige ervaring in het onderwijs. Voordat hij zijn carrière als voetbaltrainer startte, was hij vijf jaar gymleraar op een middelbare school.

  Lees meer

 • JAGUAR VECTOR RACING ZET SNELHEIDSRECORDS VOOR ELEKTRISCHE BOTEN

  15-6-2018

  JAGUAR VECTOR RACING ZET SNELHEIDSRECORDS VOOR ELEKTRISCHE BOTEN

  Jaguar Vector Racing heeft het wereldsnelheidsrecord voor elektrisch aangedreven boten verbeterd. De unieke, batterij-elektrisch aangedreven Jaguar Vector V20E liet een gemiddelde snelheid van 142,6 km/uur noteren. Het record is gevestigd op het beroemde Coniston Water in Engeland, over een traject van een kilometer lengte dat in twee richtingen is afgelegd.

  Lees meer

 • ANDY MURRAY GAAT OP WERELDMILIEUDAG ELEKTRISCH MET JAGUAR I-PACE

  27-5-2018

  ANDY MURRAY GAAT OP WERELDMILIEUDAG ELEKTRISCH MET JAGUAR I-PACE

  Tweevoudig Wimbledon-winnaar Andy Murray heeft zijn belofte aan het WWF (World Wide Fund for Nature) ingelost. Tijdens 'World Earth Hour' in maart zei hij elektrisch te zullen gaan rijden en op Wereldmilieudag een van de eerste klanten voor de Jaguar I-PACE te worden.

  Lees meer

 • NEEM DE TAXI OP DE NÜRBURGRING: JAGUAR F-TYPE SVR EN XJR575 RACETAXI

  8-5-2018

  NEEM DE TAXI OP DE NÜRBURGRING: JAGUAR F-TYPE SVR EN XJR575 RACETAXI

  Liefhebbers van (super)sportauto's kunnen nu de ultieme taxirit maken over de roemruchte Nürburgring. De Jaguar Race Taxi biedt thrill-seekers een ronde volgas over de Nordschleife in de Jaguar F-TYPE SVR en XJR575

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE SVR: SPORTAUTO IN SUV-VERPAKKING

  28-3-2018

  JAGUAR F-PACE SVR: SPORTAUTO IN SUV-VERPAKKING

  De Jaguar F-PACE is onder handen genomen door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Het resultaat is een speciale SVR-versie van het model dat in 2017 is onderscheiden met de titels World Car of the Year en World Car Design of the Year. Dit is de sterkste en snelste F-PACE, met een aangepast onderstel en verbeterde aerodynamische eigenschappen voor zeer sportieve prestaties onder alle omstandigheden.

  Lees meer

 • JAGUAR MAAKT UNIEKE ‘GREATEST HITS’-XJ6 VOOR DRUMMER VAN IRON MAIDEN

  9-3-2018

  JAGUAR MAAKT UNIEKE ‘GREATEST HITS’-XJ6 VOOR DRUMMER VAN IRON MAIDEN

  Jaguar Classic presenteert tijdens zijn persconferentie op de Autosalon van Genève de 'Greatest Hits' Jaguar XJ6. Deze auto is speciaal voor Iron Maiden-drummer Nicko McBrain gebouwd en aangepast. Met deze 'Greatest Hits'-XJ gaan de festiviteiten rond de vijftigjarige Jaguar XJ van start.

  Lees meer

 • ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE: 400 PK EN ACTIERADIUS VAN 480 KM (WLTP)

  1-3-2018

  ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE: 400 PK EN ACTIERADIUS VAN 480 KM (WLTP)

  De Jaguar I-PACE is schoon, slim en safe. De elektrisch aangedreven auto is duurzaam, levert sportieve prestaties en biedt AI-technologie (artificial intelligence) van de volgende generatie. Het is tegelijk een praktische SUV met vijf zitplaatsen. Jaguar plaatst zich met deze auto meteen in de frontlinie van de EV-revolutie. 

  Lees meer

 • OP DE EERSTE RIJ BIJ WERELDPREMIÈRE GEHEEL ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  26-2-2018

  OP DE EERSTE RIJ BIJ WERELDPREMIÈRE GEHEEL ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  Jaguar verzorgt een livestream van de wereldpremière van zijn eerste elektrisch aangedreven auto (EV), de I-PACE, op 1 maart a.s. om 19:00 uur. Voor deze primeur is nu al grote belangstelling. Duizenden hebben zich online aangemeld als geïnteresseerde. Jaguar beantwoordt hun nieuwsgierigheid op social media met een online liveregistratie van de onthulling. Ook worden de prijzen en specificaties bekendgemaakt en kunnen mensen direct na de onthulling orders plaatsen.

  Lees meer

 • JAGUAR NEEMT DE LEGENDARISCHE D-TYPE RACEAUTO WEER IN PRODUCTIE

  7-2-2018

  JAGUAR NEEMT DE LEGENDARISCHE D-TYPE RACEAUTO WEER IN PRODUCTIE

  Jaguar Classic neemt de legendarische D-type weer in productie. Dat gebeurt in Coventry, 62 jaar nadat in 1956 het laatste exemplaar hier was gebouwd. Jaguar Classic presenteert het eerste exemplaar, een prototype, deze week op Salon Rétromobile in Parijs.

  Lees meer

 • SNELLE JAGUAR I-PACE LAADT SNEL OP; VANAF 1 MAART 2018 TE BESTELLEN

  31-1-2018

  SNELLE JAGUAR I-PACE LAADT SNEL OP; VANAF 1 MAART 2018 TE BESTELLEN

  Jaguars volledig elektrisch aangedreven I-PACE belooft zowel snel laden als uitstekende prestaties. Het is mogelijk om de accu binnen 45 minuten* op te laden. De uiterst sportieve prestaties en praktische gebruiksmogelijkheden van een SUV maken van de Jaguar I-PACE de perfecte auto om zowel de kinderen naar school te brengen als voor de ritten van en naar het werk, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

  Lees meer

 • MICHELIN BANDENLEVERANCIER VAN JAGUAR I-PACE ETROPHY

  11-1-2018

  MICHELIN BANDENLEVERANCIER VAN JAGUAR I-PACE ETROPHY

  Jaguar Racing presenteerde vandaag de eerste partner van het Jaguar I-PACE etrophy-kampioenschap: Michelin is de officiële bandenparter van dit nieuwe kampioenschap voor elektrisch aangedreven productieauto's van Jaguar, dat later dit jaar van start gaat.

  Lees meer

 • PAUL HAARHUIS GEEFT SPORTIVITEIT DE RUIMTE MET NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  7-12-2017

  PAUL HAARHUIS GEEFT SPORTIVITEIT DE RUIMTE MET NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Paul Haarhuis, coach van de Nederlandse Fed Cup- en Davis Cup-teams én Jaguar-ambassadeur, heeft gekozen voor de ruimte, de veelzijdigheid en de sportiviteit van de nieuwe Jaguar XF Sportbrake. Voor de meervoudig Grand Slam-winnaar is de XF Sportbrake ideaal: de dynamische premium estate biedt hem zowel zakelijk als privé alle ruimte. En ook dankzij de sportiviteit van Jaguar is de match perfect.

  Lees meer

 • ELEKTRISCHE ROADTRIP: JAGUAR I-PACE DOORSTAAT GLANSRIJK LAATSTE TESTS IN LOS ANGELES, IN AANLOOP NAAR ONTHULLING BEGIN 2018

  6-12-2017

  ELEKTRISCHE ROADTRIP: JAGUAR I-PACE DOORSTAAT GLANSRIJK LAATSTE TESTS IN LOS ANGELES, IN AANLOOP NAAR ONTHULLING BEGIN 2018

  Jaguar presenteerde in november 2016 de I-PACE Concept op de Los Angeles Auto Show. Precies een jaar na die spectaculaire onthulling keert Jaguar terug naar Los Angeles. Deze keer met een veelbelovend preproductie-exemplaar van de volledig elektrische I-PACE, om de laatste testwerkzaamheden uit te voeren. De onthulling van de Jaguar I-PACE vindt begin 2018 plaats.

  Lees meer

 • JAGUAR XE SV PROJECT 8: ’S WERELDS SNELSTE VIERDEURS SEDAN OP DE NÜRBURGRING NORDSCHLEIFE

  29-11-2017

  JAGUAR XE SV PROJECT 8: ’S WERELDS SNELSTE VIERDEURS SEDAN OP DE NÜRBURGRING NORDSCHLEIFE

  De Jaguar XE SV Project 8 is de snelste vierdeurs sedan ter wereld op de Nürburgring Nordschleife. Een op de productieversie gebaseerd prototype voltooide een ronde op het 20,6 kilometer lange circuit in een recordtijd van slechts 7 minuten en 21,23 seconden. Daarmee is de sportsedan - ontworpen, ontwikkeld en met de hand gebouwd door Jaguar Special Vehicle Operations (SVO) - maar liefst 11 seconden sneller dan de vorige recordhouder 

  Lees meer

 • Olympische skiër en Jaguar vestigen ijskoud Guinnesswereldrecord

  3-10-2017

  Olympische skiër en Jaguar vestigen ijskoud Guinnesswereldrecord

  Graham Bell, de Britse voormalige olympische skiër, heeft het Guinness-wereldrecord voor de 'hoogste getrokken skisnelheid' verpletterd achter een Jaguar XF Sportbrake.

  Lees meer

 • JAGUAR LAADT I-PACE OP VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE COMPETITIE

  12-9-2017

  JAGUAR LAADT I-PACE OP VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE COMPETITIE

  Nadat Jaguar in 2016 als eerste premiummerk deelnam aan de FIA Formula E, introduceert het nu 's werelds eerste kampioenschap voor volledig elektrisch aangedreven productieauto's.

  Lees meer

 • Geba Auto naar Van Mossel Automotive Groep

  1-9-2017

  Geba Auto naar Van Mossel Automotive Groep

  Per 1 september neemt Van Mossel Automotive Groep Geba Auto over. Door deze overname zal een nieuwe Jaguar Land Rover vestiging worden toegevoegd aan de huidige twee Van Mossel Jaguar Land Rover vestigingen. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam Van Mossel Jaguar Land Rover Tynaarlo.  

  Lees meer

 • BROEDERSTRIJD: OLYMPISCHE ATLETEN IN UNIEKE JAGUAR XF-TRIATLON

  23-8-2017

  BROEDERSTRIJD: OLYMPISCHE ATLETEN IN UNIEKE JAGUAR XF-TRIATLON

  De olympische triatleten en broers Alistair en Jonny Brownlee hebben de strijd met elkaar aangebonden in een triatlon met een twist - aan het stuur van een Jaguar XF en XF Sportbrake.

  Lees meer

 • JAGUAR E-PACE – COMPACTE PERFORMANCE-SUV

  13-7-2017

  JAGUAR E-PACE – COMPACTE PERFORMANCE-SUV

  De Jaguar E-PACE, een compacte vijfzits SUV, combineert het design en het prestatieniveau van een Jaguar met ruimte, praktisch gebruiksgemak, connectiviteit en vierwielaandrijving. De E-PACE is het nieuwste lid van Jaguars SUV-familie. De auto is het vervolg op Jaguars eerste volledig elektrisch aangedreven SUV, de I-PACE Concept, en de Jaguar F-PACE, de performance-SUV die de titel World Car of the Year heeft gewonnen.

  Lees meer

 • JAGUAR XE SV PROJECT 8: DE ULTIEME SPORTSEDAN

  28-6-2017

  JAGUAR XE SV PROJECT 8: DE ULTIEME SPORTSEDAN

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) onthult de extreemste, krachtigste en sportiefste Jaguar tot op heden. De 322 km/uur snelle en 441 kW (600 pk) sterke Jaguar XE SV Project 8 is een volledig met de hand gemaakte sportsedan met de prestaties van een superauto. Met zijn combinatie van explosief vermogen, dynamiek en vierwielaandrijving en een tot 300 exemplaren beperkte handmatige productie is dit de ultieme sportsedan. De exacte prijs van de Jaguar XE SV Project 8 is op dit moment nog niet bekend, maar de netto catalogusprijs zal ongeveer € 151.000 bedragen.

  Lees meer

 • JAGUAR E-PACE: DE NIEUWE COMPACTE EN KRACHTIGE SUV

  21-6-2017

  JAGUAR E-PACE: DE NIEUWE COMPACTE EN KRACHTIGE SUV

  Jaguar komt 13 juli met een nieuwe compacte en krachtige SUV: de Jaguar E-PACE.

  Lees meer

 • WIMBLEDON-KAMPIOEN ANDY MURRAY ONTHULT NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  14-6-2017

  WIMBLEDON-KAMPIOEN ANDY MURRAY ONTHULT NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Andy Murray, de nummer 1 tennisspeler van de wereld en tweevoudig Wimbledon-kampioen, heeft de gloednieuwe Jaguar XF Sportbrake gepresenteerd. Murray trok het doek van de nieuwe premium estate van Jaguar op een replica van het iconische Centre Court van Wimbledon ter ere van de samenwerking tussen Jaguar en The Wimbledon Championships. Jaguar is de Official Car Partner van dit wereldberoemde tennistoernooi.

  Lees meer

 • CONCOURS D'ÉLÉGANCE

  31-5-2017

  CONCOURS D'ÉLÉGANCE

  In het weekeinde van 1 en 2 juli 2017 worden de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn weer omgetoverd tot het mooiste autofeest van Nederland. En natuurlijk is Van Mossel Jaguar Land Rover hier ook weer uitgebreid aanwezig.

  Lees meer

 • SVO LANCEERT JAGUAR XE SV PROJECT 8: EXTREEMSTE HIGH-PERFORMANCE JAGUAR OOIT VOOR DE OPENBARE WEG

  26-5-2017

  SVO LANCEERT JAGUAR XE SV PROJECT 8: EXTREEMSTE HIGH-PERFORMANCE JAGUAR OOIT VOOR DE OPENBARE WEG

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) kondigt de krachtigste, wendbaarste en extreemste high-performance Jaguar ooit aan: de nieuwe XE SV Project 8. Het prototype van deze 441 kW (600 pk) sterke sportsedan met de prestaties van een supercar rijdt nu zijn eerste testkilometers op de uitdagende Nordschleife van de Nürburgring. De auto is voorzien van exclusieve camouflage ontworpen door SVO Design. Het indrukwekkende Project 8 prototype in actie zien? 

  Lees meer

 • TIM HENMAN OP ROADTRIP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE

  17-5-2017

  TIM HENMAN OP ROADTRIP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Jaguar en voormalig Britse toptennisser Tim Henman werkten samen om een prangende vraag van Andy Murray te beantwoorden. De Jaguar-ambassadeur en nummer-1 tennisser van de wereld vroeg zich af of het Bunabhainneadar Tennis Court in Schotland wel écht bestaat. Henman sprong in een Jaguar XK Sportbrake om het bewijs te leveren.

  Lees meer

 • EERSTE GLIMP NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE GETOOND OP CENTRE COURT VAN WIMBLEDON

  25-4-2017

  EERSTE GLIMP NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE GETOOND OP CENTRE COURT VAN WIMBLEDON

  Jaguar heeft op het iconische Centre Court van Wimbledon een eerste glimp getoond van de nieuwe XF Sportbrake. Deze dynamisch premium estate wordt aankomende zomer gepresenteerd en verschijnt naast de XF sportsedan in de Jaguar line-up.  

  Lees meer

 • I-PACE

  14-4-2017

  I-PACE

  Maak kennis met de I‑PACE Concept, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. In de tweede helft van 2018 wordt het productiemodel geïntroduceerd van de I‑PACE Concept en daarmee de ultieme elektrische performance SUV.

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

  12-4-2017

  JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

  De Jaguar F-PACE is officieel de beste en mooiste auto ter wereld. De performance SUV scoorde een dubbele overwinning bij de 2017 World Car Awards in New York. Hier is de F-PACE verkozen tot 'World Car of the Year' én won hij de titel 'World Car Design of the Year'.

  Lees meer

 • PANASONIC JAGUAR RACING SCOORT EERSTE PUNTEN VAN SEIZOEN IN FIA FORMULA E-KAMPIOENSCHAP

  3-4-2017

  PANASONIC JAGUAR RACING SCOORT EERSTE PUNTEN VAN SEIZOEN IN FIA FORMULA E-KAMPIOENSCHAP

  Panasonic Jaguar Racing heeft de eerste punten in het FIA Formula E-kampioenschap in de wacht gesleept. Tijdens de vierde race van het seizoen in Mexico-Stad eindigden coureurs Mitch Evans en Adam Carroll respectievelijk op de vierde en achtste positie, goed voor 16 punten in totaal en de beste finishposities tot nu toe. In het teamklassement staat Panasonic Jaguar Racing nu op de negende positie.

  Lees meer

 • JAGUAR CLASSIC PRESENTEERT E-TYPE REBORN OP TECHNO-CLASSICA ESSEN

  31-3-2017

  JAGUAR CLASSIC PRESENTEERT E-TYPE REBORN OP TECHNO-CLASSICA ESSEN

  Jaguar Classic presenteert begin april zijn eerste E-type Reborn aan het publiek van de klassiekerbeurs Techno Classica in Essen, Duitsland. Het is één van tien deskundig geselecteerde en ingrijpend gerestaureerde exemplaren van Jaguars iconische E-type uit de jaren zestig. Ze verkeren in concoursstaat en zijn bij de nieuwe restauratiewerkplaats van Jaguar Land Rover Classic Works in Coventry (UK) te koop.      

  Lees meer

 • Van Mossel Jaguar Land Rover steunt Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe!

  8-3-2017

  Van Mossel Jaguar Land Rover steunt Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe!

  De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen.

  Lees meer

 • NIEUWE MOTOREN EN UPDATES VOOR JAGUAR F-PACE, XE EN XF: EFFICIËNTER, BETERE PRESTATIES, MEER GEBRUIKSGEMAK

  15-2-2017

  NIEUWE MOTOREN EN UPDATES VOOR JAGUAR F-PACE, XE EN XF: EFFICIËNTER, BETERE PRESTATIES, MEER GEBRUIKSGEMAK

  Jaguar introduceert een reeks verbeteringen op comfort- en veiligheidsgebied voor de F-PACE, de XE en de XF. Tegelijk maken ook nieuwe versies van Jaguar Land Rovers Ingenium-motoren hun debuut.

  Lees meer

 • Jaguar introduceert Spotify app in de auto

  11-1-2017

  Jaguar introduceert Spotify app in de auto

  U kunt dankzij de introductie van een unieke Spotify-app voor in de auto nu gebruik maken van Spotify in Jaguar modellen met InControl Apps.

  Lees meer

 • VERNIEUWDE JAGUAR F-TYPE GESCHIKT VOOR GOPRO-TECHNOLOGIE

  10-1-2017

  VERNIEUWDE JAGUAR F-TYPE GESCHIKT VOOR GOPRO-TECHNOLOGIE

  Jaguar geeft zijn meest dynamische model ooit - de F-TYPE - een  upgrade. De sportauto is voorzien van frisse looks, een state-of-the-art Touch Pro-infotainmentsysteem en een functie om voertuigdata te combineren met GoPro HD-video's via de ReRun-app. Ter introductie van de vernieuwde F-TYPE levert Jaguar voor één modeljaar ook de exclusieve 400 SPORT-uitvoering. De verkoop van de vernieuwde F-TYPE start in het eerste kwartaal van 2017.

  Lees meer

 • NEDERLANDSE JAGUAR-FABRIEKSRIJDER HO-PIN TUNG KIEST JAGUAR F-PACE

  3-1-2017

  NEDERLANDSE JAGUAR-FABRIEKSRIJDER HO-PIN TUNG KIEST JAGUAR F-PACE

  De Nederlandse coureur Ho-Pin Tung is een van de 3 coureurs van  Panasonic Jaguar Racing, de renstal die deelneemt aan het FIA Formula E-kampioenschap voor volledig elektrisch aangedreven raceauto's. Ho-Pin Tung heeft ruime autosport- én Formula E-ervaring en is nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de Jaguar-bolides. Jaguar gebruikt de Formula E ook om nieuwe technologieën voor toekomstige elektrisch aangedreven seriemodellen te testen.

  Lees meer

 • Jaguar XE Corporate Edition. Your perfect business partner!

  29-12-2016

  Jaguar XE Corporate Edition. Your perfect business partner!

  De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft gebouwd. Met zijn assertieve styling en wendbare rijgedrag is de XE direct herkenbaar als een Jaguar. De XE voelt en rijdt als een Jaguar - de XE is in hart en ziel een Jaguar.

  Lees meer

 • Jaguar presenteert ‘new original’ XKSS in Los Angeles

  6-12-2016

  Jaguar presenteert ‘new original’ XKSS in Los Angeles

  De eerste nieuwe, originele Jaguar XKSS sinds zestig jaar is door Jaguar Classic gepresenteerd in het Petersen Museum in Los Angeles. De indrukwekkende XKSS, gespoten in de kleur Sherwood Green, is gebouwd door het ingenieursteam van Jaguar Classic. Dit is het prototype voor de productie van negen exemplaren voor geselecteerde klanten wereldwijd. De levering staat gepland voor 2017.

  Lees meer

 • Jaguar Supreme Deals

  25-11-2016

  Jaguar Supreme Deals

  De Jaguar XE en XF zijn unieke auto's vanwege hun lichtgewicht aluminiumstructuur, geavanceerde motoren, sterke prestaties, gunstige verbruik en lage emissies. Bij Van Mossel Jaguar kunnen klanten nu dankzij de Supreme Deals extra voordelig kennismaken met de Jaguar XE en XF.

  Lees meer

 • JAGUAR ONTHULT DE I-PACE CONCEPT: DE ELEKTRISCHE SPORT-SUV

  15-11-2016

  JAGUAR ONTHULT DE I-PACE CONCEPT: DE ELEKTRISCHE SPORT-SUV

  De Jaguar I-PACE Concept is een van de opvallendste conceptauto's van Jaguar ooit. De designers en ingenieurs maakten optimaal gebruik van de vrijheid die elektrische aandrijving biedt om de auto  geheel nieuwe proporties te geven. Het resultaat is een uitzonderlijk, geavanceerd 'cab-forward' design - geïnspireerd op dat van de C-X75 - met de vloeiende vormen van een coupé. 

  Lees meer

 • JAGUAR XF BEKROOND MET 'GOLDENES LENKRAD' VOOR 'BESTE SEDAN'

  9-11-2016

  JAGUAR XF BEKROOND MET 'GOLDENES LENKRAD' VOOR 'BESTE SEDAN'

  De Jaguar XF is in Duitsland bekroond met het 'Goldenes Lenkrad'. In de categorie van (middel-)grote sedans werd de Jaguar XF als beste beoordeeld en daarmee bleef de sportieve zakensedan auto's als de Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90 voor. De Jaguar XF is leverbaar als aantrekkelijke Corporate Edition, waarmee de koper bij aanschaf in 2016 nog vijf jaar lang profiteert van 21 % bijtelling.

  Lees meer

 • Jaguar F-Pace Rijtest

  7-11-2016

  Jaguar F-Pace Rijtest

  Vorige week heeft Autorai Nederland een rijtest gedaan met de Jaguar F-Pace en dit is wat ze erover te vertellen hebben! Ze beoordelen het onderscheidend vermogen, de performance, de dynamiek en of het kenmerkend een Jaguar is.

  Lees meer

 • Nieuwe elektrische SUV gespot in GB

  1-11-2016

  Nieuwe elektrische SUV gespot in GB

  Het zou goed kunnen dat de directie van Jaguar een SUV overweegt die zich boven de F-Pace bevindt. In Groot Brittannië is een nieuwe Jaguar SUV gespot en deze foto's willen we graag met u delen.

  Lees meer

 • SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  20-9-2016

  SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  Jaguar Land Rover en Spotify - 's werelds populairste muziekstreamingdienst met meer dan 100 miljoen gebruikers - hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een unieke applicatie voor gebruik in de auto. De speciale Spotify-app, beschikbaar vanaf 27 september, maakt deel uit van InControl Apps en is specifiek ontwikkeld voor gebruik via het InControl Touch-infotainmentsysteem in een Jaguar of Land Rover. Vooruitlopend op de lancering van 'Spotify for Jaguar Land Rover' wordt de app op ludieke wijze getest door Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson en rapper Example. Bekijk HIER de video.

  Lees meer

 • JAGUAR TERUG IN AUTOSPORT MET ELEKTRISCHE I-TYPE

  8-9-2016

  JAGUAR TERUG IN AUTOSPORT MET ELEKTRISCHE I-TYPE

  Jaguar heeft grote plannen met elektrisch racen in de Formula E. Dat blijkt uit de presentatie van het nieuwe Formula E-team van het merk, de hoofdsponsor, de coureurs en de livery van de Formula E-raceauto. Het team, met daarin de Nederlander Ho-Pin Tung, neemt onder de naam Panasonic Jaguar Racing deel aan het derde seizoen van het FIA Formula E-kampioenschap. De eerste race vindt plaats op 9 oktober in Hong Kong. Het team rijdt met de Jaguar I-TYPE 1, de eerste volledig elektrisch aangedreven raceauto in de geschiedenis van Jaguar.

  Lees meer

 • Wees welkom bij het mooiste dealerbedrijf van Zwolle!

  12-8-2016

  Wees welkom bij het mooiste dealerbedrijf van Zwolle!

  Zwolle1 Wees welkom in het mooiste dealerbedrijf van Zwolle! Van Mossel Jaguar Land Rover heeft een nieuw adres. Ons fonkelnieuwe pand voldoet aan alle wensen. Licht, ruim, volop keuze. En we serveren u graag verse kofiie of thee. Onze werkplaats is een toonbeeld van netheid en zeer efficient ingericht. Onze monteurs hebben alle kennis van Jaguar Land Rover producten. En natuurlijk van alle andere merken. Kom kijken en maak kennis met onze gastvrijheid Van Mossel Jaguar Zwolle in een nieuwe jas!    

  Lees meer

 • SPECTACULAIRE ACHTERVOLING: MET JAGUAR XF OP TORNADOJACHT

  11-7-2016

  SPECTACULAIRE ACHTERVOLING: MET JAGUAR XF OP TORNADOJACHT

  'Tornado Tim' Baker heeft met een Jaguar XF AWD een spectaculaire tornadojacht door het Middenwesten van de Verenigde Staten van Amerika gemaakt. Het werk van tornadojagers als Baker is essentieel, want in Tornado Alley, het gebied waar veel tornado's voorkomen, kunnen juiste voorspellingen van de ontwikkeling van tornado's levens redden. Goed gereedschap is daarbij essentieel. Voor het team van Tim Baker bleek de Jaguar XF het perfecte mobiele lab voor het lokaliseren van tornado's en het verzamelen van belangrijke gegevens.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  5-7-2016

  JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) heeft vandaag een gloednieuw Technical Center in gebruik genomen. Het innovatieve en hypermoderne onderkomen nabij Coventry in het hart van Engeland is de nieuwe thuishaven van SVO en markeert de volgende stap in de ambitieuze groeiplannen van Jaguar Land Rover. In het 20.000 m2 grote pand zijn behalve de productie ook een spuiterij, controlecentrum, klantenservice en presentatieruimtes ondergebracht. In het nieuwe Technical Centre van SVO is 20 miljoen pond geïnvesteerd. Begin 2017 neemt ook Jaguar Land Rover Classic een nieuw pand in gebruik.

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE OP TWEE WIELEN NAAR FINISH IN GOODWOOD HEUVELKLIM

  25-6-2016

  JAGUAR F-PACE OP TWEE WIELEN NAAR FINISH IN GOODWOOD HEUVELKLIM

  Met de Jaguar F-PACE is opnieuw een spectaculaire stunt volbracht. De Britse stuntrijder Terry Grant stuurde de crossover op twee wielen naar de top in de fameuze heuvelklim tijdens het Goodwood Festival of Speed. Eerder stuurde hij de Jaguar F-PACE door een gigantische looping, waarmee hij een nieuw Guinness World Record op zijn naam schreef.  

  Lees meer

 • ULTIEM SPEKTAKEL: MEERIJDEN IN JAGUAR F-TYPE SVR IN DE GROENE HEL

  21-6-2016

  ULTIEM SPEKTAKEL: MEERIJDEN IN JAGUAR F-TYPE SVR IN DE GROENE HEL

  De unieke combinatie van Jaguars nieuwe supercar en het uitdagendste circuit ter wereld - de F-TYPE SVR en de Nürburgring Nordschleife - is nu voor iedereen bereikbaar via het nieuwe Jaguar Co-Pilot Nordschleife-programma.    

  Lees meer

 • ARMIN VAN BUUREN EERSTE JAGUAR F-PACE RIJDER IN NEDERLAND

  2-6-2016

  ARMIN VAN BUUREN EERSTE JAGUAR F-PACE RIJDER IN NEDERLAND

  Top-DJ Armin van Buuren is de eerste Nederlander die een Jaguar F-PACE gaat rijden. Hij kreeg zijn eigen Jaguar F-PACE S  met 279 kW/ 380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged bezinemotor  afgeleverd vlak voor het Nederlandse showroomdebuut van de auto. 

  Lees meer

 • F-PACE: PERFORMANCE SUV 3 JUNI BIJ DE JAGUAR-DEALER

  25-5-2016

  F-PACE: PERFORMANCE SUV 3 JUNI BIJ DE JAGUAR-DEALER

  De Jaguar F-PACE staat vanaf 3 juni aanstaande bij alle Nederlandse Jaguar-dealers. Uiteraard is de eerste performance-SUV van het merk dan ook beschikbaar voor proefritten. De F-PACE koppelt de stijl en klasse van Jaguar aan ruimte en sportiviteit. Dat maakt hem ook volgens de (internationale) vakpers tot een unieke aanbieding in zijn segment. De F-PACE is er met krachtige en efficiënte vier- en zescilinder dieselmotoren of met zescilinder benzinekrachtbronnen. Hij is leverbaar vanaf € 53.750,-.  

  Lees meer

 • Jaguar Land Rover wil standaardisatie wetgeving autonoom rijden

  20-4-2016

  Jaguar Land Rover wil standaardisatie wetgeving autonoom rijden

  • Jaguar Land Rover demonstreert autonome testauto's aan Europese ministers van Verkeer; ministers maken ook zelf proefritten
  • Bijeenkomst Europese ministers, vandaag in Amsterdam, bedoeld om regels rond autonoom rijden te standaardiseren
  • Binnen tien jaar is intelligente auto van Jaguar Land Rover realiteit; tests van de techniek starten nog dit jaar

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  14-4-2016

  JAGUAR LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  Jaguar Land Rover steunt de plannen van de Europese Unie om de regels rond autonoom rijden te standaardiseren. Vandaag kwamen de ministers van Verkeer bijeen in Amsterdam en Jaguar Land Rover demonstreerde hen een aantal auto's met geavanceerde techniek voor autonoom rijden.  

  Lees meer

 • De Jaguar F-PACE in detail

  12-4-2016

  De Jaguar F-PACE in detail

  Bij zijn wereldpremière op de Frankfurt Motor Show werd de nieuwe Jaguar F-PACE alom geprezen. De eerste performance SUV van Jaguar kon rekenen op enthousiaste reacties van zowel de pers en vakmensen als het grote publiek. Het grote succes op het Autosalon van Brussel in januari is hiervan het bewijs. Met dit bericht geven wij u graag meer informatie over dit nieuwe model van Jaguar.

  Lees meer

 • Jaguar XE: tijdelijk free upgrade naar Premium Business Pack

  5-4-2016

  Jaguar XE: tijdelijk free upgrade naar Premium Business Pack

  Niet de eerste, wel de beste De nieuwe Jaguar XE 16MY wordt tijdelijk aangeboden met een free upgrade naar het Premium Business Pack. Dit pack omvat talrijke opties die comfort, veiligheid en functionaliteit verder vergroten. Voorbeelden zijn een navigatiesysteem met dynamische routebegeleiding, Park Distance Control voor en achter en een in drie delen neerklapbare achterbank. Afhankelijk van de uitvoering van de Jaguar XE betekent het Premium Business Pack een maximum voordeel van € 2.400,-.

  Lees meer

 • Nieuwe smartwatch-app houdt Jaguar- en Land Rover-rijders koel

  4-4-2016

  Nieuwe smartwatch-app houdt Jaguar- en Land Rover-rijders koel

  • Jaguar Land Rover lanceert smartwatch-app om interieur voor vertrek te koelen
  • Afstandsbediening voor onder meer climate control en portiersloten
  • Nieuwe Android Wear-app gepresenteerd op Wearable Technology Show in Londen
  • Waardevolle toevoeging aan Jaguar Land Rovers uitgebreide connected car services
  • Nieuwe draagbare technologie leverbaar vanaf komende zomer

  Lees meer

 • Michelle Rodriguez gaat voluit in Jaguar F-Type SVR

  29-3-2016

  Michelle Rodriguez gaat voluit in Jaguar F-Type SVR

  - Fast and Furious ster Michelle Rodriguez behaalt 323 km/u in nieuwe Jaguar F-Type SVR
  - De actrice behaalde hiermee de topsnelheid en haar persoonlijke record in de snelste Jaguar ooit
  - De snelheidstest vond plaats op 's werelds snelste race locatie in de Nevada woestijn

  Lees meer

 • NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT JAGUAR RIJDERS KOEL

  18-3-2016

  NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT JAGUAR RIJDERS KOEL

  Jaguar Land Rover breidt het aanbod draagbare technologie uit met een nieuwe app voor de Android Wear smartwatch. Daarmee is voor vertrek de temperatuur in de auto op afstand te reguleren. Vanaf komende zomer is de app verkrijgbaar.

  Lees meer

 • Jaguar Land Rover viert een klassieke toekomst

  17-3-2016

  Jaguar Land Rover viert een klassieke toekomst

  • Jaguar Land Rover introduceert Jaguar Land Rover Classic
  • Voorheen bekend als Jaguar Land Rover Heritage, het nieuwe bedrijf voorziet in klassieke auto's, onderhoud, onderdelen en evenementen
  • De nieuwe naam van dit bedrijf is een betere reflectie van Jaguar Land Rover's capaciteiten en expertise

  Lees meer

 • VIDEO: JAGUAR XJ GAAT STRIJD AAN MET DRONE

  17-3-2016

  VIDEO: JAGUAR XJ GAAT STRIJD AAN MET DRONE

  Ex-rallycoureur en stuntrijder Mark Higgins ging in een Jaguar XJ op spectaculaire wijze de strijd aan met een drone. Daarmee demonstreerde hij en een van 's werelds beste dronepiloten, JaeHong Li, nieuwe mogelijkheden voor het filmen van auto-achtervolgingen.

  Lees meer

 • JAGUAR HELPT SKIËR GRAHAM BELL SNELSTE MAN OP SKI’S TE WORDEN

  1-3-2016

  JAGUAR HELPT SKIËR GRAHAM BELL SNELSTE MAN OP SKI’S TE WORDEN

  Jaguar maakt vandaag bekend dat het merk technisch partner is van de Britse olympisch skiër Graham Bell voor zijn poging een Guinness World Record te vestigen in 2017. Bell wil de snelste man op ski's worden met technische ondersteuning van de ingenieurs, de faciliteiten en de aerodynamica-expertise van Jaguar Land Rover.

  Lees meer

 • Ian Callum en Gerry McGovern van Jaguar Land Rover over toekomst hoogstaand Brits design

  26-2-2016

  Ian Callum en Gerry McGovern van Jaguar Land Rover over toekomst hoogstaand Brits design

  • Exclusief interview met Ian Callum en Gerry McGovern, in video bespreken ze nieuwe F-PACE en toekomst Defender
  • Jaguar toont op Autosalon van Genève F-TYPE SVR en nieuwe AWD varianten XF, Range Rover met Evoque Convertible en Range Rover SVAutobiography.

  Lees meer

 • Jaguar NL reserveert extra productieplaatsen XE

  25-2-2016

  Jaguar NL reserveert extra productieplaatsen XE

  Jaguar Land Rover Nederland heeft de verkoopdoelstelling voor de XE voor het fiscale jaar 2016 verhoogd. Volgens de importeur is de belangstelling voor de nieuwe vierdeurs sedan groter dan verwacht.

  Lees meer

 • VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  25-2-2016

  VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, en Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover, geven in een video een kijkje in de toekomst van beide merken.

  Lees meer

 • Snelste Jaguar F-type ooit vanaf nu te bestellen

  19-2-2016

  Snelste Jaguar F-type ooit vanaf nu te bestellen

  De nieuwe F-TYPE SVR is de eerste Jaguar die is ontwikkeld door de speciale afdeling Special Vehicle Operations (SVO) van Jaguar Land Rover. Hij is lichter (25 kilogram minder dan F-TYPE R AWD), wendbaarder, sneller en krachtiger. Dankzij vierwielaandrijving (AWD) zijn de SVR Coupé en Convertible in staat om hun prestaties te leveren onder alle weersomstandigheden.

  Lees meer

 • JAGUAR OPENT ORDERBOEKEN SNELSTE F-TYPE OOIT: DE F-TYPE SVR

  17-2-2016

  JAGUAR OPENT ORDERBOEKEN SNELSTE F-TYPE OOIT: DE F-TYPE SVR

  Jaguar opent de orderboeken van de nieuwe F-TYPE SVR. De snelste en krachtigste F-TYPE ooit beleeft zijn wereldpremière begin maart op de Autosalon van Genève. Jaguar levert de F-TYPE SVR als Coupé en Convertible, voor prijzen vanaf respectievelijk € 199.750 en € 206.850. Door de komst van de SVR is het modellengamma van de F-TYPE veelzijdiger dan ooit. De Jaguar F-TYPE is al leverbaar vanaf € 94.650.

  Lees meer

 • 50X JAGUAR XE VOOR UBER

  12-2-2016

  50X JAGUAR XE VOOR UBER

  De innovatieve dienst Uber neemt in Nederland 50 Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee uberX-chauffeur worden. uberX is de nieuwste dienst van Uber. uberX maakt gebruik van chauffeurs die over alle vergunningen en papieren beschikken. Met de nieuwe Jaguar XE krijgt de eigenzinnige dienst nu een uitdagende smaakmaker.

  Lees meer

 • JAGUAR XE EN XF EN RANGE ROVER EVOQUE TOPFAVORIET BIJ LEZERS MAGAZINE ‘AUTO MOTOR UND SPORT’

  5-2-2016

  JAGUAR XE EN XF EN RANGE ROVER EVOQUE TOPFAVORIET BIJ LEZERS MAGAZINE ‘AUTO MOTOR UND SPORT’

  • Sports Sedan XE en nieuwe XF winnaar in hun klasse
  • Range Rover Evoque domineert SUV-klasse Bij de onlangs gehouden veertigste editie van de prestigieuze lezerspoll van het magazine Auto Motor und Sport is Jaguar Land Rover flink in de prijzen gevallen. Drie modellen ontvingen een 'Best Car Award'. De nieuwe Jaguar XF werd eerste in de klasse 'Geïmporteerde Grote Sedans' met 40,2 procent van de stemmen. Ruimschoots boven de nummer twee, de Maserati Ghibli met 26,1 procent van de stemmen. Het is al de achtste 'Best Car Award' voor de nieuwe Jaguar XF.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER TEST AUTONOME TECHNOLOGIE OP BRITSE WEGEN

  2-2-2016

  JAGUAR LAND ROVER TEST AUTONOME TECHNOLOGIE OP BRITSE WEGEN

  • Jaguar Land Rover investeert miljoenen in 'real-life' testomgeving op Britse wegen
  • UK-CITE project gericht op ontwikkeling communicatie- en autonome technologie
  • Car-to-car communicatie belangrijk voor meer veiligheid en betere doorstroming
  • Baanbrekend MOVE-UK project gericht op een zo 'menselijk' mogelijk rijgedrag JAGUAR LAND ROVER TEST AUTONOME TECHNOLOGIE OP BRITSE WEGEN Jaguar Land Rover gaat nieuwe technologie op het gebied van connectiviteit en autonoom rijden (CAV) testen in een real-life omgeving. De fabrikant investeert in een speciale, 41 mijl lange testroute op de Britse wegen nabij Coventry en Solihull waar de systemen onder realistische omstandigheden worden getoetst. Een baanbrekend onderzoek zal daarbij helpen toekomstige autonome auto's een 'menselijk rijgedrag' mee te geven.

  Lees meer

 • Eerste info bekend over de Jaguar F-Type SVR

  27-1-2016

  Eerste info bekend over de Jaguar F-Type SVR

  Eerste info bekend over de Jaguar F-Type SVR De eerste informatie over de snelste F-type ooit is uitgelekt! De F-Type SVR heeft 575 pk's onder de kap en een koppel van 700 Nm. Dat zorgt ervoor dat je er in 3,7 seconden mee op de 100 zit, terwijl de topsnelheid 322 km/h is.

  Lees meer

 • De nieuwe Jaguar F-Pace: vanaf april in de showroom

  18-1-2016

  De nieuwe Jaguar F-Pace: vanaf april in de showroom

  De F-PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met absolute efficiency. De F-PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De nieuwe Jaguar F-PACE is geïnspireerd door de F-TYPE en is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Van de verheffing op de motorkap tot de geprononceerde achterspatborden, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. De F-PACE geeft een nieuwe invulling aan de energie, kracht en pure vormen van de F-TYPE. De F-PACE wordt leverbaar vanaf € 52.850,- en staat april/mei 2016 in onze showroom.

  Lees meer

 • Twee topmerken onder een dak: Van Mossel wordt Jaguar en Land Rover Dealer

  29-12-2015

  Twee topmerken onder een dak: Van Mossel wordt Jaguar en Land Rover Dealer

  In 2016 zal Van Mossel in Zwolle en Apeldoorn het merk Jaguar gaan voeren. Vanaf 1 januari gaat de Land Rover-dealer in Zwolle als eerste van start met de verkoop van zustermerk Jaguar. Het autobedrijf heeft daarmee twee Britse topmerken onder één dak. Klanten hebben bij Van Mossel nu een nog ruimere keuze uit hoogwaardige modellen inclusief alle bijbehorende services. Ofwel: complete mobiliteit onder één dak.

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR XF NU IN NEDERLAND VOOR PRIJZEN VANAF € 46.950

  13-11-2015

  NIEUWE JAGUAR XF NU IN NEDERLAND VOOR PRIJZEN VANAF € 46.950

  De nieuwe Jaguar XF is gearriveerd bij de dealers in Nederland en is verkrijgbaar vanaf € 46.950. Door zijn Aluminium Intensive Architecture is hij tot 190 kilogram lichter dan zijn voorganger. Het is een van de lichtste auto's in zijn klasse. Dit maakt hem bijzonder efficiënt, met een zeer laag verbruik vanaf 4,0 l/100 km en met CO2-emissies vanaf slechts 104 g/km. Dit zijn de cijfers van de Jaguar XF E-Performance, de dieselversie die dit jaar nog in aanmerking komt voor het gereduceerde bijtellingstarief van 20 %. De XF wordt geleverd met het unieke Jaguar Care met 3 jaar garantie, gratis regulier onderhoud en Jaguar Roadside Assistance.

  Lees meer

 • DEBUUT JAGUAR XJR OP SILVERSTONE MET LE MANS-WINNAAR ANDY WALLACE

  12-11-2015

  DEBUUT JAGUAR XJR OP SILVERSTONE MET LE MANS-WINNAAR ANDY WALLACE

  Coureur en Le Mans-winnaar Andy Wallace beleefde zijn overwinning in de 24-uursrace van Le Mans in 1988 onlangs opnieuw in een bijzondere setting. Hij reed een aantal ronden op het circuit van Silverstone bij daglicht en in het duister, zowel met zijn toenmalige kampioensauto, de Jaguar XJR-9, als met de nieuwe generatie Jaguar XJR. Daarmee demonstreerde hij hoeveel voordeel moderne led-verlichting biedt. De test op Silverstone markeerde de komst van de nieuwe generatie Jaguar XJ bij de dealers, waar de auto te koop is voor prijzen vanaf € 93.700.

  Lees meer

Jaguar Van Mossel 038-3031020 info@vanmosseljaguar.nl Oude Meppelerweg 2 8024 AB ZWOLLE