Banden

De juiste banden voor uw Jaguar

Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar. En net zoals u lekkerder loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort. Afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld: uw rijgedrag, de ondergrond waarop u meestal rijdt en het seizoen.

Advies en keuze

Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw Jaguar in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van Jaguar in combinatie met verschillende merken en type banden garanderen wij het juiste schoeisel voor uw auto.

Winterbanden

Sneeuw, ijs en ijzel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Want die hebben meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7ยบ C daalt zijn winterbanden aan te bevelen, ook op droog wegdek, omdat ze een betere grip hebben bij lage temperaturen rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij de zomer- en winterbanden van uw Jaguar op de geschikte momenten voor u om. In de tussentijd bergen we uw andere bandenset hier op.

Schaft u voor het eerst winterbanden aan voor uw Jaguar? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden voor uw auto hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw Jaguar.

Gebruik het Jaguar bandenhotel

Wij adviseren onze klanten om 's winters op winterbanden te rijden. Het rijden op winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers. Het verschil in rijeigenschappen zult u onder winterse omstandigheden beslist merken.

Een mogelijk nadeel van het rijden op winterbanden is dat u altijd een set losse banden of velgen met banden moet opslaan. Ook het vervoer en opbergen van deze toch wel grote en zware Jaguar wielen zorgt voor een uitdaging om dit schoon te doen. Om maar te zwijgen van de ruimte die de wielen bij u thuis innemen.

Bij ons kunt u gebruik maken van het Bandenhotel. Uw velgenset wordt onder goede condities opgeslagen. Op het moment dat het omwisselen van banden weer nodig is (september en maart) zorgen wij ervoor dat de banden weer klaarstaan om onder uw auto te worden gemonteerd.