Vacature: autotechnicus / diagnose specialist

Vacature: autotechnicus / diagnose specialist met APK

Bij Jaguar en Land Rover wordt flink aan de toekomst gewerkt. The Adventure 's-Hertogenbosch groeit mee, wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die samen met ons aan een succesvolle toekomst willen werken.


Wij geven het voorbeeld door in 2017 The Adventure een nieuw gezicht te geven, aan jou de eer om hier een bijdrage aan te leveren. The Adventure heeft een duidelijk doel: "de best presterende en meest aanbevolen dealer van Nederland worden". Om dat doel te bereiken zoeken wij collega's die begrijpen wat dienstverlening en service inhoudt. Graag komen wij in contact met een gemotiveerde, gedreven, zelfstandige en verantwoordelijke eerste automonteur / diagnose specialist met APK.

Functie

Met veel enthousiasme en zorgvuldigheid zorg jij ervoor dat onze klanten veilig en tevreden onderweg zijn. Daarom onderhoud en repareer jij de personenauto's van onze klanten met de grootste zorg en vakkundigheid. Je stelt diagnose, voert onderhoudsbeurten en reparaties uit, signaleert meerwerk en verricht Apk-keuringen. Je werkt altijd volgens de richtlijnen en werkvoorschriften van zowel The Adventure als de importeur. Om onze klanten uitermate tevreden te stellen, stel jij je meedenkend op en ben je bereid n├ęt dat stapje extra te zetten.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma eerste autotechnicus/diagnose specialist (niveau 3) met APK-bevoegdheid.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Het is voor jou geen bezwaar om eventueel op zaterdagen en/of op weekdagen na 17.00 uur te werken. Daar stel jij je flexibel in op.
  • Je beschikt over vakkennis en ruime werkervaring.
  • Je bent bereid om te investeren in jouw toekomst door het volgen van diverse cursussen en trainingen
  • Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen, met oog voor detail en betrouwbaar.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij samen met het team van The Adventure wederom de best presterende dealer van Nederland worden? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zien graag jouw motivatiebrief met CV tegemoet via p.remmers@the-adventure.nl, t.a.v. Paul Remmers.