• JAGUAR I-PACE

  DE ULTIEME VOLLEDIG ELEKTRISCHE PERFORMANCE SUV.

  Ontdek de I-PACE
 • NEW JAGUAR E‑PACE

  JAGUAR'S EERSTE COMPACTE SUV.

  Meer informatie
 • New XF Sportbrake

  PLAATS NU UW PRE-ORDER

  MEER INFORMATIE
 • JAGUAR XE

  De Jaguar XE, nu verkrijgbaar als Pro Edition.

  Meer informatie
 • Jaguar F-PACE

  JAGUAR'S MEEST PRAKTISCHE SPORTAUTO VANAF € 56.030,-

  CONFIGUREER HIER UW F-PACE
 • Jaguar XF

  MARKANT DESIGN, DYNAMISCH RIJGEDRAG EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE. VANAF   € 48.900 OF € 790/MAAND.

  CONFIGUREER UW XF
 • F-TYPE SVR

  DE F-TYPE IS KRACHTIG, WENDBAAR EN OPVALLEND. DE F-TYPE IS ER AL VANAF € 95.800,-

  CONFIGUREER UW F-TYPE
 • Jaguar XJ

  De XJ is Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. De XJ is verkrijgbaar vanaf € 98.900,-

  CONFIGUREER UW XJ
 • The Adventure zoekt: Service Adviseur

  26-2-2019

  The Adventure zoekt: Service Adviseur

  Vanwege de enorme groei van Jaguar Land Rover The Adventure zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die kan bijdrage onze titel "Best Dealer Overall" te behouden.

  Lees meer

 • The Adventure vanaf maart ook in Maastricht

  10-1-2019

  The Adventure vanaf maart ook in Maastricht

  • Eigenzinnige Britse stijl, hightech en persoonlijke service als verbindende factoren
  • Groeiende modellenaanbod van Jaguar en Land Rover sluit perfect op elkaar aan
  • Zorgeloze mobiliteit: alle diensten onder een dak

  Lees meer

 • LEGENDARISCHE COMBINATIE: ANDY WALLACE MET JAGUAR XJR-9 IN ACTIE OP HISTORIC GRAND PRIX ZANDVOORT

  27-8-2018

  LEGENDARISCHE COMBINATIE: ANDY WALLACE MET JAGUAR XJR-9 IN ACTIE OP HISTORIC GRAND PRIX ZANDVOORT

  Op de zevende editie van de Historic Grand Prix Zandvoort (31 augustus-2 september) brengt Jaguar racegeschiedenis tot leven: Andy Wallace geeft er spectaculaire demonstraties met de Jaguar XJR-9 Groep C-bolide waarmee hij in 1988 de 24 Uur van Le Mans won. En dat wordt een feest voor alle zintuigen.

  Lees meer

 • PLUGSURFING MAAKT OPLADEN GEMAKKELIJKER VOOR BERIJDERS VAN ELEKTRISCH AANGEDREVEN JAGUARS EN LAND ROVERS

  17-7-2018

  PLUGSURFING MAAKT OPLADEN GEMAKKELIJKER VOOR BERIJDERS VAN ELEKTRISCH AANGEDREVEN JAGUARS EN LAND ROVERS

  Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing - Europa's grootste oplaadnetwerk - voor het bieden van premium oplaaddiensten voor zijn elektrisch aangedreven modellen.

  Lees meer

 • JOSE MOURINHO MET JAGUAR TERUG NAAR SCHOOL

  18-6-2018

  JOSE MOURINHO MET JAGUAR TERUG NAAR SCHOOL

  Jose Mourinho verraste een groep schoolkinderen van de Bishop Gilpin Church of England Primary School in Londen. Zijn komst in een Jaguar XF Sportbrake vol voetbalkleding en ballen maakte al grote indruk, de inspirerende sessie daarna zorgde voor nog meer enthousiasme. Mourinho heeft dan ook de nodige ervaring in het onderwijs. Voordat hij zijn carrière als voetbaltrainer startte, was hij vijf jaar gymleraar op een middelbare school.

  Lees meer

 • JAGUAR VECTOR RACING ZET SNELHEIDSRECORDS VOOR ELEKTRISCHE BOTEN

  15-6-2018

  JAGUAR VECTOR RACING ZET SNELHEIDSRECORDS VOOR ELEKTRISCHE BOTEN

  Jaguar Vector Racing heeft het wereldsnelheidsrecord voor elektrisch aangedreven boten verbeterd. De unieke, batterij-elektrisch aangedreven Jaguar Vector V20E liet een gemiddelde snelheid van 142,6 km/uur noteren. Het record is gevestigd op het beroemde Coniston Water in Engeland, over een traject van een kilometer lengte dat in twee richtingen is afgelegd.

  Lees meer

 • ANDY MURRAY GAAT OP WERELDMILIEUDAG ELEKTRISCH MET JAGUAR I-PACE

  27-5-2018

  ANDY MURRAY GAAT OP WERELDMILIEUDAG ELEKTRISCH MET JAGUAR I-PACE

  Tweevoudig Wimbledon-winnaar Andy Murray heeft zijn belofte aan het WWF (World Wide Fund for Nature) ingelost. Tijdens 'World Earth Hour' in maart zei hij elektrisch te zullen gaan rijden en op Wereldmilieudag een van de eerste klanten voor de Jaguar I-PACE te worden.

  Lees meer

 • NEEM DE TAXI OP DE NÜRBURGRING: JAGUAR F-TYPE SVR EN XJR575 RACETAXI

  8-5-2018

  NEEM DE TAXI OP DE NÜRBURGRING: JAGUAR F-TYPE SVR EN XJR575 RACETAXI

  Liefhebbers van (super)sportauto's kunnen nu de ultieme taxirit maken over de roemruchte Nürburgring. De Jaguar Race Taxi biedt thrill-seekers een ronde volgas over de Nordschleife in de Jaguar F-TYPE SVR en XJR575

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE SVR: SPORTAUTO IN SUV-VERPAKKING

  28-3-2018

  JAGUAR F-PACE SVR: SPORTAUTO IN SUV-VERPAKKING

  De Jaguar F-PACE is onder handen genomen door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Het resultaat is een speciale SVR-versie van het model dat in 2017 is onderscheiden met de titels World Car of the Year en World Car Design of the Year. Dit is de sterkste en snelste F-PACE, met een aangepast onderstel en verbeterde aerodynamische eigenschappen voor zeer sportieve prestaties onder alle omstandigheden.

  Lees meer

 • JAGUAR MAAKT UNIEKE ‘GREATEST HITS’-XJ6 VOOR DRUMMER VAN IRON MAIDEN

  9-3-2018

  JAGUAR MAAKT UNIEKE ‘GREATEST HITS’-XJ6 VOOR DRUMMER VAN IRON MAIDEN

  Jaguar Classic presenteert tijdens zijn persconferentie op de Autosalon van Genève de 'Greatest Hits' Jaguar XJ6. Deze auto is speciaal voor Iron Maiden-drummer Nicko McBrain gebouwd en aangepast. Met deze 'Greatest Hits'-XJ gaan de festiviteiten rond de vijftigjarige Jaguar XJ van start.

  Lees meer

 • Jaguar I-PACE officieel onthuld

  2-3-2018

  Jaguar I-PACE officieel onthuld

  Gisterenavond is de nieuwe Jaguar I-PACE onthuld. Deze volledig elektrisch Jaguar kende reeds een vliegende start met een record aantal voorbestellingen. De EV-liefhebbers hebben uitgekeken naar dit moment vanwege de sportautowaardige prestaties, het sublieme rijgedrag dankzij vierwielaandrijving en de praktische veelzijdigheid van een vijfpersoons SUV. De prijzen en specificaties zijn nu ook bekend.

  Lees meer

 • The Adventure start met afdeling Fleet & Business

  2-3-2018

  The Adventure start met afdeling Fleet & Business

  Om nog beter in te kunnen spelen op de groei van de zakelijke markt, is The Adventure gestart met de afdeling Fleet & Business. Voor ons als The Adventure is het niveau van service en het bieden van een totale mobiliteitsoplossing hetgeen waarmee wij het verschil kunnen maken. Voor zowel individuele zakelijke rijders als wagenparkbeheerders maken we graag een mobiliteitsoplossing op maat, waarbij rekening gehouden wordt met uw eisen en wensen.

  Lees meer

 • ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE: 400 PK EN ACTIERADIUS VAN 480 KM (WLTP)

  1-3-2018

  ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE: 400 PK EN ACTIERADIUS VAN 480 KM (WLTP)

  De Jaguar I-PACE is schoon, slim en safe. De elektrisch aangedreven auto is duurzaam, levert sportieve prestaties en biedt AI-technologie (artificial intelligence) van de volgende generatie. Het is tegelijk een praktische SUV met vijf zitplaatsen. Jaguar plaatst zich met deze auto meteen in de frontlinie van de EV-revolutie. 

  Lees meer

 • OP DE EERSTE RIJ BIJ WERELDPREMIÈRE GEHEEL ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  26-2-2018

  OP DE EERSTE RIJ BIJ WERELDPREMIÈRE GEHEEL ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  Jaguar verzorgt een livestream van de wereldpremière van zijn eerste elektrisch aangedreven auto (EV), de I-PACE, op 1 maart a.s. om 19:00 uur. Voor deze primeur is nu al grote belangstelling. Duizenden hebben zich online aangemeld als geïnteresseerde. Jaguar beantwoordt hun nieuwsgierigheid op social media met een online liveregistratie van de onthulling. Ook worden de prijzen en specificaties bekendgemaakt en kunnen mensen direct na de onthulling orders plaatsen.

  Lees meer

 • JAGUAR NEEMT DE LEGENDARISCHE D-TYPE RACEAUTO WEER IN PRODUCTIE

  7-2-2018

  JAGUAR NEEMT DE LEGENDARISCHE D-TYPE RACEAUTO WEER IN PRODUCTIE

  Jaguar Classic neemt de legendarische D-type weer in productie. Dat gebeurt in Coventry, 62 jaar nadat in 1956 het laatste exemplaar hier was gebouwd. Jaguar Classic presenteert het eerste exemplaar, een prototype, deze week op Salon Rétromobile in Parijs.

  Lees meer

 • SNELLE JAGUAR I-PACE LAADT SNEL OP; VANAF 1 MAART 2018 TE BESTELLEN

  31-1-2018

  SNELLE JAGUAR I-PACE LAADT SNEL OP; VANAF 1 MAART 2018 TE BESTELLEN

  Jaguars volledig elektrisch aangedreven I-PACE belooft zowel snel laden als uitstekende prestaties. Het is mogelijk om de accu binnen 45 minuten* op te laden. De uiterst sportieve prestaties en praktische gebruiksmogelijkheden van een SUV maken van de Jaguar I-PACE de perfecte auto om zowel de kinderen naar school te brengen als voor de ritten van en naar het werk, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

  Lees meer

 • MICHELIN BANDENLEVERANCIER VAN JAGUAR I-PACE ETROPHY

  11-1-2018

  MICHELIN BANDENLEVERANCIER VAN JAGUAR I-PACE ETROPHY

  Jaguar Racing presenteerde vandaag de eerste partner van het Jaguar I-PACE etrophy-kampioenschap: Michelin is de officiële bandenparter van dit nieuwe kampioenschap voor elektrisch aangedreven productieauto's van Jaguar, dat later dit jaar van start gaat.

  Lees meer

 • PAUL HAARHUIS GEEFT SPORTIVITEIT DE RUIMTE MET NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  7-12-2017

  PAUL HAARHUIS GEEFT SPORTIVITEIT DE RUIMTE MET NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Paul Haarhuis, coach van de Nederlandse Fed Cup- en Davis Cup-teams én Jaguar-ambassadeur, heeft gekozen voor de ruimte, de veelzijdigheid en de sportiviteit van de nieuwe Jaguar XF Sportbrake. Voor de meervoudig Grand Slam-winnaar is de XF Sportbrake ideaal: de dynamische premium estate biedt hem zowel zakelijk als privé alle ruimte. En ook dankzij de sportiviteit van Jaguar is de match perfect.

  Lees meer

 • ELEKTRISCHE ROADTRIP: JAGUAR I-PACE DOORSTAAT GLANSRIJK LAATSTE TESTS IN LOS ANGELES, IN AANLOOP NAAR ONTHULLING BEGIN 2018

  6-12-2017

  ELEKTRISCHE ROADTRIP: JAGUAR I-PACE DOORSTAAT GLANSRIJK LAATSTE TESTS IN LOS ANGELES, IN AANLOOP NAAR ONTHULLING BEGIN 2018

  Jaguar presenteerde in november 2016 de I-PACE Concept op de Los Angeles Auto Show. Precies een jaar na die spectaculaire onthulling keert Jaguar terug naar Los Angeles. Deze keer met een veelbelovend preproductie-exemplaar van de volledig elektrische I-PACE, om de laatste testwerkzaamheden uit te voeren. De onthulling van de Jaguar I-PACE vindt begin 2018 plaats.

  Lees meer

 • JAGUAR XE SV PROJECT 8: ’S WERELDS SNELSTE VIERDEURS SEDAN OP DE NÜRBURGRING NORDSCHLEIFE

  29-11-2017

  JAGUAR XE SV PROJECT 8: ’S WERELDS SNELSTE VIERDEURS SEDAN OP DE NÜRBURGRING NORDSCHLEIFE

  De Jaguar XE SV Project 8 is de snelste vierdeurs sedan ter wereld op de Nürburgring Nordschleife. Een op de productieversie gebaseerd prototype voltooide een ronde op het 20,6 kilometer lange circuit in een recordtijd van slechts 7 minuten en 21,23 seconden. Daarmee is de sportsedan - ontworpen, ontwikkeld en met de hand gebouwd door Jaguar Special Vehicle Operations (SVO) - maar liefst 11 seconden sneller dan de vorige recordhouder 

  Lees meer

 • Exclusieve Jaguar VIP event op 23 tot en met 26 november

  13-11-2017

  Exclusieve Jaguar VIP event op 23 tot en met 26 november

  Dit wordt een buitengewoon event. Tijdens het Jaguar VIP event bieden wij u in een besloten omgeving, eenmalig een ruime keuze aan geselecteerde modellen en uitvoeringen aan. Op vertoon van uw persoonlijke VIP pas heeft u, als loyale klant, toegang tot onze showroom. U ontvang de VIP pas na de bevestiging van uw aanmelding.

  Lees meer

 • Heropening The Adventure

  6-10-2017

  Heropening The Adventure

  The Adventure (her)opent in stijl!

  Lees meer

 • Olympische skiër en Jaguar vestigen ijskoud Guinnesswereldrecord

  3-10-2017

  Olympische skiër en Jaguar vestigen ijskoud Guinnesswereldrecord

  Graham Bell, de Britse voormalige olympische skiër, heeft het Guinness-wereldrecord voor de 'hoogste getrokken skisnelheid' verpletterd achter een Jaguar XF Sportbrake.

  Lees meer

 • JAGUAR LAADT I-PACE OP VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE COMPETITIE

  12-9-2017

  JAGUAR LAADT I-PACE OP VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE COMPETITIE

  Nadat Jaguar in 2016 als eerste premiummerk deelnam aan de FIA Formula E, introduceert het nu 's werelds eerste kampioenschap voor volledig elektrisch aangedreven productieauto's.

  Lees meer

 • BROEDERSTRIJD: OLYMPISCHE ATLETEN IN UNIEKE JAGUAR XF-TRIATLON

  23-8-2017

  BROEDERSTRIJD: OLYMPISCHE ATLETEN IN UNIEKE JAGUAR XF-TRIATLON

  De olympische triatleten en broers Alistair en Jonny Brownlee hebben de strijd met elkaar aangebonden in een triatlon met een twist - aan het stuur van een Jaguar XF en XF Sportbrake.

  Lees meer

 • JAGUAR E-PACE – COMPACTE PERFORMANCE-SUV

  13-7-2017

  JAGUAR E-PACE – COMPACTE PERFORMANCE-SUV

  De Jaguar E-PACE, een compacte vijfzits SUV, combineert het design en het prestatieniveau van een Jaguar met ruimte, praktisch gebruiksgemak, connectiviteit en vierwielaandrijving. De E-PACE is het nieuwste lid van Jaguars SUV-familie. De auto is het vervolg op Jaguars eerste volledig elektrisch aangedreven SUV, de I-PACE Concept, en de Jaguar F-PACE, de performance-SUV die de titel World Car of the Year heeft gewonnen.

  Lees meer

 • JAGUAR XE SV PROJECT 8: DE ULTIEME SPORTSEDAN

  28-6-2017

  JAGUAR XE SV PROJECT 8: DE ULTIEME SPORTSEDAN

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) onthult de extreemste, krachtigste en sportiefste Jaguar tot op heden. De 322 km/uur snelle en 441 kW (600 pk) sterke Jaguar XE SV Project 8 is een volledig met de hand gemaakte sportsedan met de prestaties van een superauto. Met zijn combinatie van explosief vermogen, dynamiek en vierwielaandrijving en een tot 300 exemplaren beperkte handmatige productie is dit de ultieme sportsedan. De exacte prijs van de Jaguar XE SV Project 8 is op dit moment nog niet bekend, maar de netto catalogusprijs zal ongeveer € 151.000 bedragen.

  Lees meer

 • JAGUAR E-PACE: DE NIEUWE COMPACTE EN KRACHTIGE SUV

  21-6-2017

  JAGUAR E-PACE: DE NIEUWE COMPACTE EN KRACHTIGE SUV

  Jaguar komt 13 juli met een nieuwe compacte en krachtige SUV: de Jaguar E-PACE.

  Lees meer

 • The Art of Performance Days bij The Adventure

  16-6-2017

  The Art of Performance Days bij The Adventure

  Klaar om uw zintuigen te prikkelen? Ervaar nu zelf de Jaguar XE, XF of F-PACE tijdens The Art of Performance Days bij The Adventure 's-Hertogenbosch.

  Lees meer

 • Erkend Duurzaam Certificaat bij The Adventure voor twee jaar verlengd.

  15-6-2017

  Erkend Duurzaam Certificaat bij The Adventure voor twee jaar verlengd.

  The Adventure heeft wederom de certificering  Erkend Duurzaam autobedrijf behaald. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat The Adventure in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.  

  Lees meer

 • WIMBLEDON-KAMPIOEN ANDY MURRAY ONTHULT NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  14-6-2017

  WIMBLEDON-KAMPIOEN ANDY MURRAY ONTHULT NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Andy Murray, de nummer 1 tennisspeler van de wereld en tweevoudig Wimbledon-kampioen, heeft de gloednieuwe Jaguar XF Sportbrake gepresenteerd. Murray trok het doek van de nieuwe premium estate van Jaguar op een replica van het iconische Centre Court van Wimbledon ter ere van de samenwerking tussen Jaguar en The Wimbledon Championships. Jaguar is de Official Car Partner van dit wereldberoemde tennistoernooi.

  Lees meer

 • SVO LANCEERT JAGUAR XE SV PROJECT 8: EXTREEMSTE HIGH-PERFORMANCE JAGUAR OOIT VOOR DE OPENBARE WEG

  26-5-2017

  SVO LANCEERT JAGUAR XE SV PROJECT 8: EXTREEMSTE HIGH-PERFORMANCE JAGUAR OOIT VOOR DE OPENBARE WEG

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) kondigt de krachtigste, wendbaarste en extreemste high-performance Jaguar ooit aan: de nieuwe XE SV Project 8. Het prototype van deze 441 kW (600 pk) sterke sportsedan met de prestaties van een supercar rijdt nu zijn eerste testkilometers op de uitdagende Nordschleife van de Nürburgring. De auto is voorzien van exclusieve camouflage ontworpen door SVO Design. Het indrukwekkende Project 8 prototype in actie zien? 

  Lees meer

 • TIM HENMAN OP ROADTRIP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE

  17-5-2017

  TIM HENMAN OP ROADTRIP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Jaguar en voormalig Britse toptennisser Tim Henman werkten samen om een prangende vraag van Andy Murray te beantwoorden. De Jaguar-ambassadeur en nummer-1 tennisser van de wereld vroeg zich af of het Bunabhainneadar Tennis Court in Schotland wel écht bestaat. Henman sprong in een Jaguar XK Sportbrake om het bewijs te leveren.

  Lees meer

 • EERSTE GLIMP NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE GETOOND OP CENTRE COURT VAN WIMBLEDON

  25-4-2017

  EERSTE GLIMP NIEUWE JAGUAR XF SPORTBRAKE GETOOND OP CENTRE COURT VAN WIMBLEDON

  Jaguar heeft op het iconische Centre Court van Wimbledon een eerste glimp getoond van de nieuwe XF Sportbrake. Deze dynamisch premium estate wordt aankomende zomer gepresenteerd en verschijnt naast de XF sportsedan in de Jaguar line-up.  

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

  12-4-2017

  JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

  De Jaguar F-PACE is officieel de beste en mooiste auto ter wereld. De performance SUV scoorde een dubbele overwinning bij de 2017 World Car Awards in New York. Hier is de F-PACE verkozen tot 'World Car of the Year' én won hij de titel 'World Car Design of the Year'.

  Lees meer

 • PANASONIC JAGUAR RACING SCOORT EERSTE PUNTEN VAN SEIZOEN IN FIA FORMULA E-KAMPIOENSCHAP

  3-4-2017

  PANASONIC JAGUAR RACING SCOORT EERSTE PUNTEN VAN SEIZOEN IN FIA FORMULA E-KAMPIOENSCHAP

  Panasonic Jaguar Racing heeft de eerste punten in het FIA Formula E-kampioenschap in de wacht gesleept. Tijdens de vierde race van het seizoen in Mexico-Stad eindigden coureurs Mitch Evans en Adam Carroll respectievelijk op de vierde en achtste positie, goed voor 16 punten in totaal en de beste finishposities tot nu toe. In het teamklassement staat Panasonic Jaguar Racing nu op de negende positie.

  Lees meer

 • JAGUAR CLASSIC PRESENTEERT E-TYPE REBORN OP TECHNO-CLASSICA ESSEN

  31-3-2017

  JAGUAR CLASSIC PRESENTEERT E-TYPE REBORN OP TECHNO-CLASSICA ESSEN

  Jaguar Classic presenteert begin april zijn eerste E-type Reborn aan het publiek van de klassiekerbeurs Techno Classica in Essen, Duitsland. Het is één van tien deskundig geselecteerde en ingrijpend gerestaureerde exemplaren van Jaguars iconische E-type uit de jaren zestig. Ze verkeren in concoursstaat en zijn bij de nieuwe restauratiewerkplaats van Jaguar Land Rover Classic Works in Coventry (UK) te koop.      

  Lees meer

 • The Adventure verlengt partnership Club73 én Asperges in het Veld

  14-3-2017

  The Adventure verlengt partnership Club73 én Asperges in het Veld

  Ook in 2017 is de Jaguar en Land Rover dealer uit 's-Hertogenbosch de partner van Club73 en Asperges in het Veld.

  Lees meer

 • NIEUWE MOTOREN EN UPDATES VOOR JAGUAR F-PACE, XE EN XF: EFFICIËNTER, BETERE PRESTATIES, MEER GEBRUIKSGEMAK

  15-2-2017

  NIEUWE MOTOREN EN UPDATES VOOR JAGUAR F-PACE, XE EN XF: EFFICIËNTER, BETERE PRESTATIES, MEER GEBRUIKSGEMAK

  Jaguar introduceert een reeks verbeteringen op comfort- en veiligheidsgebied voor de F-PACE, de XE en de XF. Tegelijk maken ook nieuwe versies van Jaguar Land Rovers Ingenium-motoren hun debuut.

  Lees meer

 • VERNIEUWDE JAGUAR F-TYPE GESCHIKT VOOR GOPRO-TECHNOLOGIE

  10-1-2017

  VERNIEUWDE JAGUAR F-TYPE GESCHIKT VOOR GOPRO-TECHNOLOGIE

  Jaguar geeft zijn meest dynamische model ooit - de F-TYPE - een  upgrade. De sportauto is voorzien van frisse looks, een state-of-the-art Touch Pro-infotainmentsysteem en een functie om voertuigdata te combineren met GoPro HD-video's via de ReRun-app. Ter introductie van de vernieuwde F-TYPE levert Jaguar voor één modeljaar ook de exclusieve 400 SPORT-uitvoering. De verkoop van de vernieuwde F-TYPE start in het eerste kwartaal van 2017.

  Lees meer

 • NEDERLANDSE JAGUAR-FABRIEKSRIJDER HO-PIN TUNG KIEST JAGUAR F-PACE

  3-1-2017

  NEDERLANDSE JAGUAR-FABRIEKSRIJDER HO-PIN TUNG KIEST JAGUAR F-PACE

  De Nederlandse coureur Ho-Pin Tung is een van de 3 coureurs van  Panasonic Jaguar Racing, de renstal die deelneemt aan het FIA Formula E-kampioenschap voor volledig elektrisch aangedreven raceauto's. Ho-Pin Tung heeft ruime autosport- én Formula E-ervaring en is nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de Jaguar-bolides. Jaguar gebruikt de Formula E ook om nieuwe technologieën voor toekomstige elektrisch aangedreven seriemodellen te testen.

  Lees meer

 • JAGUAR ONTHULT DE I-PACE CONCEPT: DE ELEKTRISCHE SPORT-SUV

  15-11-2016

  JAGUAR ONTHULT DE I-PACE CONCEPT: DE ELEKTRISCHE SPORT-SUV

  De Jaguar I-PACE Concept is een van de opvallendste conceptauto's van Jaguar ooit. De designers en ingenieurs maakten optimaal gebruik van de vrijheid die elektrische aandrijving biedt om de auto  geheel nieuwe proporties te geven. Het resultaat is een uitzonderlijk, geavanceerd 'cab-forward' design - geïnspireerd op dat van de C-X75 - met de vloeiende vormen van een coupé. 

  Lees meer

 • JAGUAR XF BEKROOND MET 'GOLDENES LENKRAD' VOOR 'BESTE SEDAN'

  9-11-2016

  JAGUAR XF BEKROOND MET 'GOLDENES LENKRAD' VOOR 'BESTE SEDAN'

  De Jaguar XF is in Duitsland bekroond met het 'Goldenes Lenkrad'. In de categorie van (middel-)grote sedans werd de Jaguar XF als beste beoordeeld en daarmee bleef de sportieve zakensedan auto's als de Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90 voor. De Jaguar XF is leverbaar als aantrekkelijke Corporate Edition, waarmee de koper bij aanschaf in 2016 nog vijf jaar lang profiteert van 21 % bijtelling.

  Lees meer

 • JAGUAR EN LAND ROVER DEALER THE ADVENTURE ONDERGAAT METAMORFOSE

  27-10-2016

  JAGUAR EN LAND ROVER DEALER THE ADVENTURE ONDERGAAT METAMORFOSE

  Het pand van The Adventure gaat zowel buiten als binnen helemaal op de schop. Per direct zal de verbouwing beginnen, waarna het pand geheel zal voldoen aan het Jaguar Land Rover Arch-Concept.

  Lees meer

 • SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  20-9-2016

  SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  Jaguar Land Rover en Spotify - 's werelds populairste muziekstreamingdienst met meer dan 100 miljoen gebruikers - hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een unieke applicatie voor gebruik in de auto. De speciale Spotify-app, beschikbaar vanaf 27 september, maakt deel uit van InControl Apps en is specifiek ontwikkeld voor gebruik via het InControl Touch-infotainmentsysteem in een Jaguar of Land Rover. Vooruitlopend op de lancering van 'Spotify for Jaguar Land Rover' wordt de app op ludieke wijze getest door Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson en rapper Example. Bekijk HIER de video.

  Lees meer

 • JAGUAR TERUG IN AUTOSPORT MET ELEKTRISCHE I-TYPE

  8-9-2016

  JAGUAR TERUG IN AUTOSPORT MET ELEKTRISCHE I-TYPE

  Jaguar heeft grote plannen met elektrisch racen in de Formula E. Dat blijkt uit de presentatie van het nieuwe Formula E-team van het merk, de hoofdsponsor, de coureurs en de livery van de Formula E-raceauto. Het team, met daarin de Nederlander Ho-Pin Tung, neemt onder de naam Panasonic Jaguar Racing deel aan het derde seizoen van het FIA Formula E-kampioenschap. De eerste race vindt plaats op 9 oktober in Hong Kong. Het team rijdt met de Jaguar I-TYPE 1, de eerste volledig elektrisch aangedreven raceauto in de geschiedenis van Jaguar.

  Lees meer

 • SPECTACULAIRE ACHTERVOLING: MET JAGUAR XF OP TORNADOJACHT

  11-7-2016

  SPECTACULAIRE ACHTERVOLING: MET JAGUAR XF OP TORNADOJACHT

  'Tornado Tim' Baker heeft met een Jaguar XF AWD een spectaculaire tornadojacht door het Middenwesten van de Verenigde Staten van Amerika gemaakt. Het werk van tornadojagers als Baker is essentieel, want in Tornado Alley, het gebied waar veel tornado's voorkomen, kunnen juiste voorspellingen van de ontwikkeling van tornado's levens redden. Goed gereedschap is daarbij essentieel. Voor het team van Tim Baker bleek de Jaguar XF het perfecte mobiele lab voor het lokaliseren van tornado's en het verzamelen van belangrijke gegevens.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  5-7-2016

  JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) heeft vandaag een gloednieuw Technical Center in gebruik genomen. Het innovatieve en hypermoderne onderkomen nabij Coventry in het hart van Engeland is de nieuwe thuishaven van SVO en markeert de volgende stap in de ambitieuze groeiplannen van Jaguar Land Rover. In het 20.000 m2 grote pand zijn behalve de productie ook een spuiterij, controlecentrum, klantenservice en presentatieruimtes ondergebracht. In het nieuwe Technical Centre van SVO is 20 miljoen pond geïnvesteerd. Begin 2017 neemt ook Jaguar Land Rover Classic een nieuw pand in gebruik.

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE OP TWEE WIELEN NAAR FINISH IN GOODWOOD HEUVELKLIM

  25-6-2016

  JAGUAR F-PACE OP TWEE WIELEN NAAR FINISH IN GOODWOOD HEUVELKLIM

  Met de Jaguar F-PACE is opnieuw een spectaculaire stunt volbracht. De Britse stuntrijder Terry Grant stuurde de crossover op twee wielen naar de top in de fameuze heuvelklim tijdens het Goodwood Festival of Speed. Eerder stuurde hij de Jaguar F-PACE door een gigantische looping, waarmee hij een nieuw Guinness World Record op zijn naam schreef.  

  Lees meer

 • ULTIEM SPEKTAKEL: MEERIJDEN IN JAGUAR F-TYPE SVR IN DE GROENE HEL

  21-6-2016

  ULTIEM SPEKTAKEL: MEERIJDEN IN JAGUAR F-TYPE SVR IN DE GROENE HEL

  De unieke combinatie van Jaguars nieuwe supercar en het uitdagendste circuit ter wereld - de F-TYPE SVR en de Nürburgring Nordschleife - is nu voor iedereen bereikbaar via het nieuwe Jaguar Co-Pilot Nordschleife-programma.    

  Lees meer

 • ARMIN VAN BUUREN EERSTE JAGUAR F-PACE RIJDER IN NEDERLAND

  2-6-2016

  ARMIN VAN BUUREN EERSTE JAGUAR F-PACE RIJDER IN NEDERLAND

  Top-DJ Armin van Buuren is de eerste Nederlander die een Jaguar F-PACE gaat rijden. Hij kreeg zijn eigen Jaguar F-PACE S  met 279 kW/ 380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged bezinemotor  afgeleverd vlak voor het Nederlandse showroomdebuut van de auto. 

  Lees meer

 • F-PACE: PERFORMANCE SUV 3 JUNI BIJ DE JAGUAR-DEALER

  25-5-2016

  F-PACE: PERFORMANCE SUV 3 JUNI BIJ DE JAGUAR-DEALER

  De Jaguar F-PACE staat vanaf 3 juni aanstaande bij alle Nederlandse Jaguar-dealers. Uiteraard is de eerste performance-SUV van het merk dan ook beschikbaar voor proefritten. De F-PACE koppelt de stijl en klasse van Jaguar aan ruimte en sportiviteit. Dat maakt hem ook volgens de (internationale) vakpers tot een unieke aanbieding in zijn segment. De F-PACE is er met krachtige en efficiënte vier- en zescilinder dieselmotoren of met zescilinder benzinekrachtbronnen. Hij is leverbaar vanaf € 53.750,-.  

  Lees meer

 • TERUGBLIK JAGUAR PERFORMANCEKDAY CIRCUIT ZANDVOORT 2016

  23-5-2016

  TERUGBLIK JAGUAR PERFORMANCEKDAY CIRCUIT ZANDVOORT 2016

   Weer een fantastische editie van de Jaguar performanceday in Circuitpark Zandvoort!

  Lees meer

 • Eerste testverslagen nieuwe Jaguar F-PACE

  18-4-2016

  Eerste testverslagen nieuwe Jaguar F-PACE

  De introductie van de nieuwe Jaguar F-PACE komt steeds dichterbij. Vanaf 2 juni is de nieuwe Jaguar F-PACE bij ons in de showroom te bewonderen.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  14-4-2016

  JAGUAR LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  Jaguar Land Rover steunt de plannen van de Europese Unie om de regels rond autonoom rijden te standaardiseren. Vandaag kwamen de ministers van Verkeer bijeen in Amsterdam en Jaguar Land Rover demonstreerde hen een aantal auto's met geavanceerde techniek voor autonoom rijden.  

  Lees meer

 • The Adventure weer officieel Erkend Duurzaam

  4-4-2016

  The Adventure weer officieel Erkend Duurzaam

  The Adventure is wederom een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat The Adventure in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. 

  Lees meer

 • The Adventure mobility partner van “ASPERGES OP DE VELDEN”

  31-3-2016

  The Adventure mobility partner van “ASPERGES OP DE VELDEN”

  Van woensdag 11 t/m dinsdag 24 mei 2016 vindt de tweede editie plaats van Asperges op de Velden. Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Twee weken lang zal het stijlvolle pop-up restaurant weer verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van 's-Hertogenbosch.

  Lees meer

 • NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT JAGUAR RIJDERS KOEL

  18-3-2016

  NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT JAGUAR RIJDERS KOEL

  Jaguar Land Rover breidt het aanbod draagbare technologie uit met een nieuwe app voor de Android Wear smartwatch. Daarmee is voor vertrek de temperatuur in de auto op afstand te reguleren. Vanaf komende zomer is de app verkrijgbaar.

  Lees meer

 • VIDEO: JAGUAR XJ GAAT STRIJD AAN MET DRONE

  17-3-2016

  VIDEO: JAGUAR XJ GAAT STRIJD AAN MET DRONE

  Ex-rallycoureur en stuntrijder Mark Higgins ging in een Jaguar XJ op spectaculaire wijze de strijd aan met een drone. Daarmee demonstreerde hij en een van 's werelds beste dronepiloten, JaeHong Li, nieuwe mogelijkheden voor het filmen van auto-achtervolgingen.

  Lees meer

 • JAGUAR HELPT SKIËR GRAHAM BELL SNELSTE MAN OP SKI’S TE WORDEN

  1-3-2016

  JAGUAR HELPT SKIËR GRAHAM BELL SNELSTE MAN OP SKI’S TE WORDEN

  Jaguar maakt vandaag bekend dat het merk technisch partner is van de Britse olympisch skiër Graham Bell voor zijn poging een Guinness World Record te vestigen in 2017. Bell wil de snelste man op ski's worden met technische ondersteuning van de ingenieurs, de faciliteiten en de aerodynamica-expertise van Jaguar Land Rover.

  Lees meer

 • VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  25-2-2016

  VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, en Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover, geven in een video een kijkje in de toekomst van beide merken.

  Lees meer

 • JAGUAR OPENT ORDERBOEKEN SNELSTE F-TYPE OOIT: DE F-TYPE SVR

  17-2-2016

  JAGUAR OPENT ORDERBOEKEN SNELSTE F-TYPE OOIT: DE F-TYPE SVR

  Jaguar opent de orderboeken van de nieuwe F-TYPE SVR. De snelste en krachtigste F-TYPE ooit beleeft zijn wereldpremière begin maart op de Autosalon van Genève. Jaguar levert de F-TYPE SVR als Coupé en Convertible, voor prijzen vanaf respectievelijk € 199.750 en € 206.850. Door de komst van de SVR is het modellengamma van de F-TYPE veelzijdiger dan ooit. De Jaguar F-TYPE is al leverbaar vanaf € 94.650.

  Lees meer

 • 50X JAGUAR XE VOOR UBER

  12-2-2016

  50X JAGUAR XE VOOR UBER

  De innovatieve dienst Uber neemt in Nederland 50 Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee uberX-chauffeur worden. uberX is de nieuwste dienst van Uber. uberX maakt gebruik van chauffeurs die over alle vergunningen en papieren beschikken. Met de nieuwe Jaguar XE krijgt de eigenzinnige dienst nu een uitdagende smaakmaker.

  Lees meer

 • The Adventure alwéér beste Jaguar dealer van het land

  28-1-2016

  The Adventure alwéér beste Jaguar dealer van het land

  De titel Beste Jaguar-dealer van het jaar is opnieuw gewonnen door The Adventure. De basis voor deze prijs is een onderlinge competitie van alle Nederlandse Jaguar-dealers. Zij worden elk jaar intensief beoordeeld op een groot aantal Sales- en After Sales-criteria.

  Lees meer

 • WINTERTIPS VOOR HET RIJDEN IN DE WINTER

  28-1-2016

   WINTERTIPS VOOR HET RIJDEN IN DE WINTER

  Alhoewel wij nog geen echte winterkou hebben mogen ervaren dit jaar, is het wel verstandig om goed te kijken of uw Jaguar of Land Rover gereed is voor de winter. Zeker voor diegene, die nog op wintersport gaan. Lees hier meer over wintertips voor het rijden in de winter. 

  Lees meer

 • AutoVisie test Jaguar XE vs Audi A4

  7-12-2015

  AutoVisie test Jaguar XE vs Audi A4

  De nieuwste uitgave van Autovisie ligt in de brievenbus van abonnees en in de schappen van de kiosk. Op de cover staat al een prikkelende aankondiging van een titanenstrijd. De recent geïntroduceerde Audi A4 tegen ons wapen in dit druk bevochten segment: de Jaguar XE.

  Lees meer

 • DEBUUT JAGUAR XJR OP SILVERSTONE MET LE MANS-WINNAAR ANDY WALLACE

  18-11-2015

  DEBUUT JAGUAR XJR OP SILVERSTONE MET LE MANS-WINNAAR ANDY WALLACE

  Coureur en Le Mans-winnaar Andy Wallace beleefde zijn overwinning in de 24-uursrace van Le Mans in 1988 onlangs opnieuw in een bijzondere setting. Hij reed een aantal ronden op het circuit van Silverstone bij daglicht en in het duister, zowel met zijn toenmalige kampioensauto, de Jaguar XJR-9, als met de nieuwe generatie Jaguar XJR. Daarmee demonstreerde hij hoeveel voordeel moderne led-verlichting biedt. De test op Silverstone markeerde de komst van de nieuwe generatie Jaguar XJ bij de dealers, waar de auto te koop is voor prijzen vanaf € 93.700.

  Lees meer

 • JAGUAR XE NU OOK LEVERBAAR MET VIERWIELAANDRIJVING EN INCONTROL TOUCH PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM

  18-11-2015

  JAGUAR XE NU OOK LEVERBAAR MET VIERWIELAANDRIJVING EN INCONTROL TOUCH PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM

  Jaguar breidt de uitrustingslijst voor de XE flink uit. Nieuw zijn onder meer het InControl Touch Pro-infotainmentsysteem met WiFi-netwerk, een in deze klasse opvallend groot 10,2 inch touchscreen met tabletachtige bediening en app's voor mobiele toestellen met iOs en Android besturingsystemen. Ook is het systeem compatible met smartwatches zoals Apple Watch. De XE-versie 2.0 D 180 pk is optioneel verkrijgbaar met  'torque on-demand' vierwielaandrijving. Dankzij Jaguar Care zijn rijders van de XE verzekerd van drie jaar fabrieksgarantie, drie jaar gratis regulier onderhoud en drie jaar uitgebreide Jaguar Roadside Assistance, zonder bijkomende kosten. De Jaguar XE is er vanaf € 39.995,-. Dat is de versie 2.0 D 163 pk. De 2.0 D 180 pk met vierwielaandrijving (AWD) komt als versie Pure op een prijs van € 51.150,-.

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR XF NU IN NEDERLAND VOOR PRIJZEN VANAF € 46.950

  13-11-2015

  NIEUWE JAGUAR XF NU IN NEDERLAND VOOR PRIJZEN VANAF € 46.950

  De nieuwe Jaguar XF is gearriveerd bij de dealers in Nederland en is verkrijgbaar vanaf € 46.950. Door zijn Aluminium Intensive Architecture is hij tot 190 kilogram lichter dan zijn voorganger. Het is een van de lichtste auto's in zijn klasse. Dit maakt hem bijzonder efficiënt, met een zeer laag verbruik vanaf 4,0 l/100 km en met CO2-emissies vanaf slechts 104 g/km. Dit zijn de cijfers van de Jaguar XF E-Performance, de dieselversie die dit jaar nog in aanmerking komt voor het gereduceerde bijtellingstarief van 20 %. De XF wordt geleverd met het unieke Jaguar Care met 3 jaar garantie, gratis regulier onderhoud en Jaguar Roadside Assistance.

  Lees meer

 • Winterbanden wisseldagen: 30 en 31 oktober

  15-10-2015

  Winterbanden wisseldagen: 30 en 31 oktober

  Inmiddels is de R in de maand weer terug gekeerd en moeten we ons gaan voor bereiden op de komende wintermaanden.  Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober hebben wij onze werkplaats speciaal ingericht om voor u het monteren van de winterbanden voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

  Lees meer

 • Optimale mobiliteit met The Adventure Mobility Plan

  12-10-2015

  Optimale mobiliteit met The Adventure Mobility Plan

  Nieuw bij The Adventure: het The Adventure Mobility Plan. Naast 3 jaar gratis regulier onderhoud, garantie en assistance zonder kilometer beperking, biedt The Adventure nu ook drie jaar gratis vervangend vervoer tijdens onderhoud of reparatie. Maar er is meer.

  Lees meer

 • Webshop The Adventure geopend

  4-10-2015

  Webshop The Adventure geopend

  Op de website www.the-adventureshop.nl heeft The Adventure haar webshop geopend. Op de pagina vindt u allerlei Jaguar en Land Rover accessoires, onderdelen en gifts. 

  Lees meer

 • NIEUWE CHIQUE RIJDERSSCHOENEN VAN JAGUAR EN OLIVER SWEENEY MET KNIPOOG NAAR XJ-DESIGN

  28-9-2015

  NIEUWE CHIQUE RIJDERSSCHOENEN VAN JAGUAR EN OLIVER SWEENEY MET KNIPOOG NAAR XJ-DESIGN

  Jaguar en lifestyle kleding- en schoenenmerk Oliver Sweeney geven de eerder ingezette samenwerking een krachtig vervolg met de presentatie van nieuwe representatieve rijdersschoenen, genaamd Whitley en Sayer. De namen verwijzen naar Jaguars hoofdkwartier in Whitley, Coventry - thuisbasis van Jaguar design en van de Advanced Design Studio - en naar Malcolm Sayer, een van de meest vermaarde designers die Jaguar heeft gekend. Sayer schetste iconische modellen als de C-type, de D-type, de E-type, de XJ-S en de unieke XJ13.

  Lees meer

 • JAGUAR XE ‘BESTE NIEUWKOMER’ BIJ ZAKENAUTO VAN HET JAAR-VERKIEZING

  24-9-2015

  JAGUAR XE ‘BESTE NIEUWKOMER’ BIJ ZAKENAUTO VAN HET JAAR-VERKIEZING

  Bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing van vakblad Automobiel Management is de Jaguar XE uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer. De nieuwe sports sedan van Jaguar kreeg de prestigieuze aanmoedigingsprijs omdat de jury naast zakelijke verantwoorde argumenten nog meer pluspunten voor de auto ziet: "De XE werpt zijn schaduw ver vooruit al veelbelovende zakenauto."

  Lees meer

 • KIEZEN VOOR KLASSE: HERTZ NEEMT 50 JAGUARS XE IN GEBRUIK

  21-9-2015

  KIEZEN VOOR KLASSE: HERTZ NEEMT 50 JAGUARS XE IN GEBRUIK

  Autoverhuurder Hertz zorgt voor een primeur in Nederland en België door in totaal 50 nieuwe Jaguar XE-modellen in gebruik te nemen. Hertz Benelux biedt zijn klanten in het zakensegment daarmee een unieke auto aan; als geen ander model in zijn klasse combineert de Jaguar XE sportiviteit, stijl en klasse. Met de ingebruikname van de XE zet Hertz Benelux het exclusieve Partnership met Jaguar Land Rover Benelux voort. Hertz was twee jaar geleden de eerste autoverhuurder die de F-TYPE in de huurvloot opnam. Ook andere (exclusieve) modellen van Jaguar en Land Rover zijn via Hertz te boeken.

  Lees meer

 • De nieuwe Jaguar F-PACE

  14-9-2015

  De nieuwe Jaguar F-PACE

  Aan de vooravond van de IAA Frankfurt 2015 heeft Jaguar de nieuwe F-PACE gepresenteerd. Jaguar's opwindende, nieuwe performance SUV combineert sportieve handling en prachtig design met praktische functionaliteit en efficiency.

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR F-PACE VERBREEKT GUINNESS WORLD RECORD MET GROOTSTE ‘LOOP THE LOOP’ OOIT

  14-9-2015

  NIEUWE JAGUAR F-PACE VERBREEKT GUINNESS WORLD RECORD MET GROOTSTE ‘LOOP THE LOOP’ OOIT

  Aan de vooravond van zijn wereldpremière op de internationale autoshow van Frankfurt (IAA) heeft de nieuwe Jaguar F-PACE op spectaculaire wijze een Guinness World Record op zijn naam geschreven. Jaguars nieuwe performance crossover voltooide de grootste looping ooit. Deze unieke prestatie was tevens het startsein voor de wereldwijde verkoop.

  Lees meer

 • Introductie dagen All-New Jaguar XF: 1 t/m 3 oktober a.s.

  12-9-2015

  Introductie dagen All-New Jaguar XF: 1 t/m 3 oktober a.s.

  Tijdens de introductiedagen van 1 t/m 3 oktober a.s presenteren wij u graag de All-New Jaguar XF.

  Lees meer

 • Jaguar F-PACE maakt debuut op IAA

  7-9-2015

  Jaguar F-PACE maakt debuut op IAA

  Op de IAA autotentoonstelling van Frankfurt viert Jaguar dit jaar zijn roemrijke, 80-jarige historie én zijn opwindende toekomst met de langverwachte onthulling van de nieuwe F-PACE. 

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR F-PACE GETEST ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

  29-7-2015

  NIEUWE JAGUAR F-PACE GETEST ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

  Van de verzengende hitte en het verstikkende stof van Dubai tot de ijskoude sneeuwvlaktes in het noorden van Zweden is de nieuwe F-PACE tot het uiterste getest in enkele van de meest meedogenloze gebieden op aarde.

  Lees meer

 • TEAM SKY EN JAGUAR VIEREN DERDE TOUR DE FRANCE-ZEGE

  27-7-2015

  TEAM SKY EN JAGUAR VIEREN DERDE TOUR DE FRANCE-ZEGE

  Bij de finish van de Tour de France in Parijs, eerde Jaguar de overwinning van Team SKY met een speciale camouflage van het F-PACE prototype. Hierin waren zowel de gele trui als foto's van de eerste etappe-overwinning door Chris Froome in La-Pierre-Saint-Martin verwerkt. De F-PACE was tevens volgauto van Team SKY in de eerste Utrecht-etappe van de Tour. Naast de derde Team Sky-zege is het tevens de tweede overwinning voor kopman Chris Froome.

  Lees meer

 • UTRECHTSE TOURPRIMEUR VOOR JAGUAR F-PACE

  1-7-2015

  UTRECHTSE TOURPRIMEUR VOOR JAGUAR F-PACE

  De Grand Départ van de Tour de France in Utrecht krijgt een bijzondere dimensie doordat de nieuwe Jaguar F-PACE aan de start komt. Team SKY zet de performance crossover op 4 juli eenmalig in als ondersteuningsvoertuig voor Chris Froome, dé favoriet voor de eindoverwinning in de Tour. Voor het grote publiek is de Tourstart in Utrecht de eerste mogelijkheid om De F-PACE live en zonder 'harde camouflage' te zien. De F-PACE heeft de eindsprint van de ontwikkelingsfase inmiddels ingezet. De officiële onthulling vindt dit najaar plaats.

  Lees meer

 • ARMIN VAN BUUREN EN DE JAGUAR XE: DE EXPERIENCE OF A LIFETIME

  1-7-2015

  ARMIN VAN BUUREN EN DE JAGUAR XE: DE EXPERIENCE OF A LIFETIME

  De Nederlander Armin van Buuren speelt de hoofdrol in de spectaculaire social media-campagne 'The Experience of a Lifetime', die wordt opgezet rond de introductie van de Jaguar XE. Een belangrijk onderdeel is een wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een VIP Experience op Ibiza met Armin van Buuren en de nieuwe Jaguar XE.

  Lees meer

 • JAGUAR XJR RAPID RESPONSE VEHICLE DEBUTEERT OP GOODWOOD

  18-6-2015

  JAGUAR XJR RAPID RESPONSE VEHICLE DEBUTEERT OP GOODWOOD

  Op het Goodwood Festival of Speed (25-28 juni) komt een Jaguar XJR Rapid Response Vehicle in actie. Deze door de afdeling SVO (Special Vehicle Operations) ontwikkelde Jaguar is onderdeel van het Bloodhound SSC-project dat zich richt op het verbreken van het wereldsnelheidsrecord op land. De speciaal opgebouwde Jaguar XJR neemt op 27 juni deel aan de fameuze 'hill climb' op Goodwood.

  Lees meer

 • ZESDE ZINTUIG VAN JAGUAR LAND ROVER: MINDER ONGEVALLEN

  17-6-2015

  ZESDE ZINTUIG VAN JAGUAR LAND ROVER: MINDER ONGEVALLEN

  Toekomstige Jaguars en Land Rovers worden nog veiliger door de toevoeging van een 'zesde zintuig'. Het Sixth Sense-project omvat technologieën die de hersenactiviteit, de ademhaling en de hartslag meten. Als op basis daarvan verminderde concentratie en dus gevaar dreigt, wordt de bestuurder gewaarschuwd. Het doel van het Sixth Sense project is dan ook het verminderen van het aantal ongevallen.

  Lees meer

 • VERFIJNING OP ALLE FRONTEN: DE NIEUWE JAGUAR XJ

  15-6-2015

  VERFIJNING OP ALLE FRONTEN: DE NIEUWE JAGUAR XJ

  Jaguar presenteert de ingrijpend vernieuwde XJ. Hij is op alle punten verder verfijnd. Zijn motoren zijn zuiniger, hij biedt nog meer comfort en ook op het gebied van veiligheid, infotainment en connectiviteit toont hij zich van zijn meest innovatieve kant. De nieuwe XJ komt dit najaar op de markt.

  Lees meer

 • Eerste testverslagen met Jaguar XE

  21-5-2015

  Eerste testverslagen met Jaguar XE

  De nationale en internationale autopers zijn laaiend enthousiast over de Jaguar XE. Met name het sportieve rijgedrag en de uitstraling worden geroemd. 

  Lees meer

 • Jaguar voorop met drie jaar ‘Jaguar Care’

  8-5-2015

  Jaguar voorop met drie jaar ‘Jaguar Care’

  Met een zeer laag brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen en bijtelling vanaf 20% heeft de nieuwe Jaguar XE de laagste verwachte kilometerkosten in zijn klasse in verhouding tot zijn belangrijkste concurrenten. Met de introductie van 'Jaguar Care', een nieuwe garantie van drie jaar zonder kilometerbeperking en inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance, daalt de kilometerkostprijs nog verder. 

  Lees meer

 • Terugblik BOB Borrel 25 maart

  31-3-2015

  Terugblik BOB Borrel 25 maart

  Het zakelijk netwerk in Brabant, Regio Business, organiseerde op 25 maart jl. samen met Jaguar Land Rover dealer The Adventure de BOB Borrel. Tevens was dit het moment om de nieuwe Jaguar XE te onthullen.

  Lees meer

 • ALLE DETAILS OVER JAGUAR HERITAGE CHALLENGE SERIES BEKEND

  12-2-2015

  ALLE DETAILS OVER JAGUAR HERITAGE CHALLENGE SERIES BEKEND

  Jaguar en de Historic Sports Car Club (HSCC) hebben aanvullende details bekendgemaakt over de Jaguar Heritage Challenge raceserie, inclusief data, raceklassen en toelatingseisen voor auto's. Deelnemers en rijders kunnen http://www.hscc.org.uk/jaguar-heritage-challenge bezoeken - een nieuwe website speciaal voor deze raceklasse met alle informatie en inschrijfmogelijkheden.

  Lees meer

 • The Adventure ’s-Hertogenbosch sluit eerste leasecontract met Jaguar Land Rover Fleet & Business Leasing

  9-2-2015

  The Adventure ’s-Hertogenbosch sluit eerste leasecontract met Jaguar Land Rover Fleet & Business Leasing

  Voor Jaguar en Land Rover breken spannende tijden aan. In 2015 introduceert Jaguar de XE en Land Rover de Discovery Sport. Beiden zeer interessante modellen voor de zakelijke markt. En speciaal voor de zakelijke markt, wordt er in januari een nieuwe, landelijke leasemaatschappij voor Jaguar en Land Rover gestart: Jaguar Land Rover Fleet & Business Leasing. The Adventure uit 's-Hertogenbosch heeft de primeur om het eerste contract af te sluiten voor haar relatie LBQ Consultancy uit Vlijmen.

  Lees meer

 • BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  9-2-2015

  BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  Jaguar Land Rover is goed vertegenwoordigd in SPECTRE, de 24e James Bond-film. In het avontuur zijn er rollen weggelegd voor de Jaguar C-X75, de Range Rover Sport SVR en de Land Rover Defender Bigfoot. Al deze auto's worden geleverd door Jaguar Land Rover Special Operations, de maatwerkafdeling van het concern.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  9-2-2015

  JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  Jaguar Land Rover introduceert Fleet & Business Leasing. Via dit label bieden Jaguar en Land Rover aantrekkelijke operational lease-oplossingen voor de zakelijke markt. Daarmee worden de dealers van Jaguar en Land Rover nog meer dan voorheen 'one stop shops' op het gebied van mobiliteit. Fleet & Business Leasing is opgezet in samenwerking met mobiliteitsaanbieder ALD Automotive.

  Lees meer

 • JAGUAR BEGINT 2015 MET ‘INTELLIGENT’ VOORDEEL

  16-1-2015

  JAGUAR BEGINT 2015 MET ‘INTELLIGENT’ VOORDEEL

  Jaguar gaat 2015 vliegend van start met een intelligente TV-commercial met de naam 'British Intelligence', met Nicholas Hoult in de hoofdrol. Naast de Britse acteur is de Jaguar XF R-Sport Edition de ster van de commercial, die met een prijs vanaf € 54.990 een klantvoordeel biedt van € 9.469.

  Lees meer

 • Terugblik Jaguar tijdens Autosalon Noord-Brabant

  5-11-2014

  Terugblik Jaguar tijdens Autosalon Noord-Brabant

  Van 30 oktober t/m 2 november vond in het Autotron "Autosalon Noord-Brabant" plaats. Uiteraard was Jaguar The Adventure hier ook bij aanwezig.

  Lees meer

 • Terugblik Jaguar Trackday Circuit Zandvoort

  15-6-2014

  Terugblik Jaguar Trackday Circuit Zandvoort

  Alle ingredienten voor een fantastische trackday: de snelste Jaguars, de beste coureurs van Nederland, fantastisch weer een een geweldig circuit.

  Lees meer

 • Terugblik introductie Jaguar F-TYPE Coupe

  23-5-2014

  Terugblik introductie Jaguar F-TYPE Coupe

  Op 23 mei jl. werd de spectaculaire Jaguar F-TYPE Coupe gepresenteerd bij The Adventure.

  Lees meer

 • Jaguar on Tour 2014

  17-2-2014

  Jaguar on Tour 2014

  Als onderdeel van de campagne "A Jaguar for the price of a car" vond in het weekend van 15 en 16 februari "Jaguar on Tour" plaats. Een opvallende colonne bezocht de mooie plekjes van Brabant.

  Lees meer

Jaguar The Adventure 073 - 6446779 info@the-adventure.nl Reitscheweg 35 5232 BX 's-Hertogenbosch