Bluetooth telefoon integratie

Bluetooth telefoon integratie

Handsfree bellen in uw Jaguar, ook met uw nieuwe telefoon

Vrijwel iedere Jaguar is standaard voorzien van een Bluetooth telefoon integratie systeem.De ontwikkeling van de mobiele telefoon met alle functionaliteiten blijft in hoog tempo doorgaan. Ook het aanbod aan mobiele telefoons is enorm, met een grote variatie in gebruikte elektronica.

Voor de ingenieurs bij Jaguar is het een grote uitdaging om de mobiele telefoon-integratiesystemen in de verschillende Jaguar modellen compatibel te maken met het huidige aanbod aan telefoons. Als gevolg van de verschillen in toegepaste Bluetooth®-technologie en software blijkt dat niet alle in de handel zijnde telefoons compatibel zijn met Jaguar telefoonsystemen. Deze modellen worden geregistreerd in een speciale lijst. Gezien de snelle ontwikkelingen in de mobiele telefoonmarkt wordt deze lijst regelmatig vernieuwd.

Website

Er is een speciale website ontwikkeld waarop u, als eigenaar van een Jaguar, precies kunt zien welke telefoons geschikt zijn voor het telefoonsysteem dat in uw auto is geïntegreerd.

U treft er alle relevante informatie aan met betrekking tot Jaguar en telefonie. Zo vindt u de meest geschikte toestellen inclusief procedure om te koppelen en of uw huidige telefoon wel geschikt is voor het telefoonsysteem in uw Jaguar.

Voor meer informatie klikt u hier.