Over ons

Wanneer u in in uw leven - prive en zakelijk - dezelfde eisen stelt als wij, verlangt u kennelijk uitstekende kwaliteit. En alle kans dat u zich dan 'thuis' zult voelen bij RAC.

Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren vakmensen. Toewijding en vakmanschap waarborgen ruim 85 jaar een optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten. Dat is het fundament voor de goede naam die RAC heeft opgebouwd en de basis voor onze ruime ervaring met op maat gesneden dienstbaarheid. En dat kunnen maar weinig andere bedrijven claimen.

RAC is een modern full service autobedrijf. Onze normen en waarden zijn eigenlijk allesbehalve modern. Wij zien in de markt de echte aandacht en servicebehandeling voor klanten steeds meer verdwijnen. Producten worden gepolijst en door marketing 'gekneed' tot datgene wat u ervan moet vinden. Bovendien is de hele wereld steeds meer gestandariseerd. Alles ligt vast en lijkt meer en meer een eenheidsworst. Niet bij RAC.

Wij koesteren juist die typische, tikje eigenwijze overtuiging, dat iedere klant anders is. Dat iedere klant eigen wensen en behoeften heeft en dat vraagt een passende benadering. En juist dat tikje eigenwizje, dat persoonlijke is wat onze klanten en onze medewerkers prettig vinden. Dat is waarin RAC duidelijk anders wil zijn en onderscheidend is.