Jaguar aanbod

INTERESSANTE ACTIES

Autoventura -jaguar -xe

DE JAGUAR XE

De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft gebouwd. RAC beschikt altijd over een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte Jaguar XE's op voorraad. Bekijk onze voorraad via www.rac.nl of kom langs voor een proefrit.

De Jaguar XE is nu ook beschikbaar als aantrekkelijke Pro Edition standaard voorzien van diverse extra's. De XE Pro Edition is er al vanaf Euro 39.900,- en heeft een klantvoordeel dat kan oplopen tot Euro 5.137,-.

 > BEKIJK DE JAGUAR XE PRO EDITION

DE JAGUAR XF

De Jaguar XF Pro Edition is altijd voorzien van automaat en is standaard voorzien van het Premium Business Pack met daarin o.a. navigatie, verwarmbare voorstoelen, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. De XF Pro Edition is er al vanaf Euro 49.900 en heeft een klantvoordeel van Euro 5.566.

De XF bouwt verder op het succes van Jaguar's meest bekroonde auto ooit. Met zijn ongeëvenaarde combinatie van stijl en inhoud, biedt hij een absoluut onweerstaanbare combinatie van design, dynamiek en verfijning om een auto te creëren die zowel opwindend rijplezier als efficiency biedt. Allemaal versterkt door state-of-the-art technologieën die u veilig, verbonden en entertained houden.

 > BEKIJK DE JAGUAR XF PRO EDITION

Voor zowel de XE als XF Pro Edition geldt dat het voordeel op auto's uit voorraad zelfs kan oplopen tot maar liefst Euro 12.500,-. Uiteraard zolang de voorraad strekt.