• NEDERLANDSE JAGUAR-FABRIEKSRIJDER HO-PIN TUNG KIEST JAGUAR F-PACE

  3-1-2017

  NEDERLANDSE JAGUAR-FABRIEKSRIJDER HO-PIN TUNG KIEST JAGUAR F-PACE

  De Nederlandse coureur Ho-Pin Tung is een van de 3 coureurs van  Panasonic Jaguar Racing, de renstal die deelneemt aan het FIA Formula E-kampioenschap voor volledig elektrisch aangedreven raceauto's. Ho-Pin Tung heeft ruime autosport- én Formula E-ervaring en is nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de Jaguar-bolides. Jaguar gebruikt de Formula E ook om nieuwe technologieën voor toekomstige elektrisch aangedreven seriemodellen te testen.

  Lees meer

 • JAGUAR ONTHULT DE I-PACE CONCEPT: DE ELEKTRISCHE SPORT-SUV

  15-11-2016

  JAGUAR ONTHULT DE I-PACE CONCEPT: DE ELEKTRISCHE SPORT-SUV

  De Jaguar I-PACE Concept is een van de opvallendste conceptauto's van Jaguar ooit. De designers en ingenieurs maakten optimaal gebruik van de vrijheid die elektrische aandrijving biedt om de auto  geheel nieuwe proporties te geven. Het resultaat is een uitzonderlijk, geavanceerd 'cab-forward' design - geïnspireerd op dat van de C-X75 - met de vloeiende vormen van een coupé. 

  Lees meer

 • JAGUAR XF BEKROOND MET 'GOLDENES LENKRAD' VOOR 'BESTE SEDAN'

  9-11-2016

  JAGUAR XF BEKROOND MET 'GOLDENES LENKRAD' VOOR 'BESTE SEDAN'

  De Jaguar XF is in Duitsland bekroond met het 'Goldenes Lenkrad'. In de categorie van (middel-)grote sedans werd de Jaguar XF als beste beoordeeld en daarmee bleef de sportieve zakensedan auto's als de Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90 voor. De Jaguar XF is leverbaar als aantrekkelijke Corporate Edition, waarmee de koper bij aanschaf in 2016 nog vijf jaar lang profiteert van 21 % bijtelling.

  Lees meer

 • SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  20-9-2016

  SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  Jaguar Land Rover en Spotify - 's werelds populairste muziekstreamingdienst met meer dan 100 miljoen gebruikers - hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een unieke applicatie voor gebruik in de auto. De speciale Spotify-app, beschikbaar vanaf 27 september, maakt deel uit van InControl Apps en is specifiek ontwikkeld voor gebruik via het InControl Touch-infotainmentsysteem in een Jaguar of Land Rover. Vooruitlopend op de lancering van 'Spotify for Jaguar Land Rover' wordt de app op ludieke wijze getest door Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson en rapper Example. Bekijk HIER de video.

  Lees meer

 • JAGUAR TERUG IN AUTOSPORT MET ELEKTRISCHE I-TYPE

  8-9-2016

  JAGUAR TERUG IN AUTOSPORT MET ELEKTRISCHE I-TYPE

  Jaguar heeft grote plannen met elektrisch racen in de Formula E. Dat blijkt uit de presentatie van het nieuwe Formula E-team van het merk, de hoofdsponsor, de coureurs en de livery van de Formula E-raceauto. Het team, met daarin de Nederlander Ho-Pin Tung, neemt onder de naam Panasonic Jaguar Racing deel aan het derde seizoen van het FIA Formula E-kampioenschap. De eerste race vindt plaats op 9 oktober in Hong Kong. Het team rijdt met de Jaguar I-TYPE 1, de eerste volledig elektrisch aangedreven raceauto in de geschiedenis van Jaguar.

  Lees meer

 • SPECTACULAIRE ACHTERVOLING: MET JAGUAR XF OP TORNADOJACHT

  11-7-2016

  SPECTACULAIRE ACHTERVOLING: MET JAGUAR XF OP TORNADOJACHT

  'Tornado Tim' Baker heeft met een Jaguar XF AWD een spectaculaire tornadojacht door het Middenwesten van de Verenigde Staten van Amerika gemaakt. Het werk van tornadojagers als Baker is essentieel, want in Tornado Alley, het gebied waar veel tornado's voorkomen, kunnen juiste voorspellingen van de ontwikkeling van tornado's levens redden. Goed gereedschap is daarbij essentieel. Voor het team van Tim Baker bleek de Jaguar XF het perfecte mobiele lab voor het lokaliseren van tornado's en het verzamelen van belangrijke gegevens.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  5-7-2016

  JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) heeft vandaag een gloednieuw Technical Center in gebruik genomen. Het innovatieve en hypermoderne onderkomen nabij Coventry in het hart van Engeland is de nieuwe thuishaven van SVO en markeert de volgende stap in de ambitieuze groeiplannen van Jaguar Land Rover. In het 20.000 m2 grote pand zijn behalve de productie ook een spuiterij, controlecentrum, klantenservice en presentatieruimtes ondergebracht. In het nieuwe Technical Centre van SVO is 20 miljoen pond geïnvesteerd. Begin 2017 neemt ook Jaguar Land Rover Classic een nieuw pand in gebruik.

  Lees meer

 • JAGUAR F-PACE OP TWEE WIELEN NAAR FINISH IN GOODWOOD HEUVELKLIM

  25-6-2016

  JAGUAR F-PACE OP TWEE WIELEN NAAR FINISH IN GOODWOOD HEUVELKLIM

  Met de Jaguar F-PACE is opnieuw een spectaculaire stunt volbracht. De Britse stuntrijder Terry Grant stuurde de crossover op twee wielen naar de top in de fameuze heuvelklim tijdens het Goodwood Festival of Speed. Eerder stuurde hij de Jaguar F-PACE door een gigantische looping, waarmee hij een nieuw Guinness World Record op zijn naam schreef.  

  Lees meer

 • ULTIEM SPEKTAKEL: MEERIJDEN IN JAGUAR F-TYPE SVR IN DE GROENE HEL

  21-6-2016

  ULTIEM SPEKTAKEL: MEERIJDEN IN JAGUAR F-TYPE SVR IN DE GROENE HEL

  De unieke combinatie van Jaguars nieuwe supercar en het uitdagendste circuit ter wereld - de F-TYPE SVR en de Nürburgring Nordschleife - is nu voor iedereen bereikbaar via het nieuwe Jaguar Co-Pilot Nordschleife-programma.    

  Lees meer

 • Nu in de showroom: F-PACE

  2-6-2016

  Nu in de showroom: F-PACE

  De nieuwe Jaguar F-PACE staat vanaf vandaag in onze showroom!

  Lees meer

 • ARMIN VAN BUUREN EERSTE JAGUAR F-PACE RIJDER IN NEDERLAND

  2-6-2016

  ARMIN VAN BUUREN EERSTE JAGUAR F-PACE RIJDER IN NEDERLAND

  Top-DJ Armin van Buuren is de eerste Nederlander die een Jaguar F-PACE gaat rijden. Hij kreeg zijn eigen Jaguar F-PACE S  met 279 kW/ 380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged bezinemotor  afgeleverd vlak voor het Nederlandse showroomdebuut van de auto. 

  Lees meer

 • F-PACE: PERFORMANCE SUV 3 JUNI BIJ DE JAGUAR-DEALER

  25-5-2016

  F-PACE: PERFORMANCE SUV 3 JUNI BIJ DE JAGUAR-DEALER

  De Jaguar F-PACE staat vanaf 3 juni aanstaande bij alle Nederlandse Jaguar-dealers. Uiteraard is de eerste performance-SUV van het merk dan ook beschikbaar voor proefritten. De F-PACE koppelt de stijl en klasse van Jaguar aan ruimte en sportiviteit. Dat maakt hem ook volgens de (internationale) vakpers tot een unieke aanbieding in zijn segment. De F-PACE is er met krachtige en efficiënte vier- en zescilinder dieselmotoren of met zescilinder benzinekrachtbronnen. Hij is leverbaar vanaf € 53.750,-.  

  Lees meer

 • Gratis Racelicentie!

  19-5-2016

  Gratis Racelicentie!

  Ontvang een racelicentie bij aanschaf van een F-TYPE!

  Lees meer

 • Rente al vanaf 2,9%

  14-5-2016

  Rente al vanaf 2,9%

  Zeer scherpe rente's op alle Jaguar's!

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  14-4-2016

  JAGUAR LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  Jaguar Land Rover steunt de plannen van de Europese Unie om de regels rond autonoom rijden te standaardiseren. Vandaag kwamen de ministers van Verkeer bijeen in Amsterdam en Jaguar Land Rover demonstreerde hen een aantal auto's met geavanceerde techniek voor autonoom rijden.  

  Lees meer

 • NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT JAGUAR RIJDERS KOEL

  18-3-2016

  NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT JAGUAR RIJDERS KOEL

  Jaguar Land Rover breidt het aanbod draagbare technologie uit met een nieuwe app voor de Android Wear smartwatch. Daarmee is voor vertrek de temperatuur in de auto op afstand te reguleren. Vanaf komende zomer is de app verkrijgbaar.

  Lees meer

 • VIDEO: JAGUAR XJ GAAT STRIJD AAN MET DRONE

  17-3-2016

  VIDEO: JAGUAR XJ GAAT STRIJD AAN MET DRONE

  Ex-rallycoureur en stuntrijder Mark Higgins ging in een Jaguar XJ op spectaculaire wijze de strijd aan met een drone. Daarmee demonstreerde hij en een van 's werelds beste dronepiloten, JaeHong Li, nieuwe mogelijkheden voor het filmen van auto-achtervolgingen.

  Lees meer

 • JAGUAR HELPT SKIËR GRAHAM BELL SNELSTE MAN OP SKI’S TE WORDEN

  1-3-2016

  JAGUAR HELPT SKIËR GRAHAM BELL SNELSTE MAN OP SKI’S TE WORDEN

  Jaguar maakt vandaag bekend dat het merk technisch partner is van de Britse olympisch skiër Graham Bell voor zijn poging een Guinness World Record te vestigen in 2017. Bell wil de snelste man op ski's worden met technische ondersteuning van de ingenieurs, de faciliteiten en de aerodynamica-expertise van Jaguar Land Rover.

  Lees meer

 • VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  25-2-2016

  VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, en Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover, geven in een video een kijkje in de toekomst van beide merken.

  Lees meer

 • JAGUAR OPENT ORDERBOEKEN SNELSTE F-TYPE OOIT: DE F-TYPE SVR

  17-2-2016

  JAGUAR OPENT ORDERBOEKEN SNELSTE F-TYPE OOIT: DE F-TYPE SVR

  Jaguar opent de orderboeken van de nieuwe F-TYPE SVR. De snelste en krachtigste F-TYPE ooit beleeft zijn wereldpremière begin maart op de Autosalon van Genève. Jaguar levert de F-TYPE SVR als Coupé en Convertible, voor prijzen vanaf respectievelijk € 199.750 en € 206.850. Door de komst van de SVR is het modellengamma van de F-TYPE veelzijdiger dan ooit. De Jaguar F-TYPE is al leverbaar vanaf € 94.650.

  Lees meer

 • 50X JAGUAR XE VOOR UBER

  12-2-2016

  50X JAGUAR XE VOOR UBER

  De innovatieve dienst Uber neemt in Nederland 50 Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee uberX-chauffeur worden. uberX is de nieuwste dienst van Uber. uberX maakt gebruik van chauffeurs die over alle vergunningen en papieren beschikken. Met de nieuwe Jaguar XE krijgt de eigenzinnige dienst nu een uitdagende smaakmaker.

  Lees meer

 • Triple 3 Plus

  8-1-2016

  Triple 3 Plus

  Drie jaar zorgeloos rijden in een nieuwe Jaguar XE of XF. Garantie, onderhoud en scherpe rente + een extra service naar keuze!

  Lees meer

 • DEBUUT JAGUAR XJR OP SILVERSTONE MET LE MANS-WINNAAR ANDY WALLACE

  18-11-2015

  DEBUUT JAGUAR XJR OP SILVERSTONE MET LE MANS-WINNAAR ANDY WALLACE

  Coureur en Le Mans-winnaar Andy Wallace beleefde zijn overwinning in de 24-uursrace van Le Mans in 1988 onlangs opnieuw in een bijzondere setting. Hij reed een aantal ronden op het circuit van Silverstone bij daglicht en in het duister, zowel met zijn toenmalige kampioensauto, de Jaguar XJR-9, als met de nieuwe generatie Jaguar XJR. Daarmee demonstreerde hij hoeveel voordeel moderne led-verlichting biedt. De test op Silverstone markeerde de komst van de nieuwe generatie Jaguar XJ bij de dealers, waar de auto te koop is voor prijzen vanaf € 93.700.

  Lees meer

 • JAGUAR XE NU OOK LEVERBAAR MET VIERWIELAANDRIJVING EN INCONTROL TOUCH PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM

  18-11-2015

  JAGUAR XE NU OOK LEVERBAAR MET VIERWIELAANDRIJVING EN INCONTROL TOUCH PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM

  Jaguar breidt de uitrustingslijst voor de XE flink uit. Nieuw zijn onder meer het InControl Touch Pro-infotainmentsysteem met WiFi-netwerk, een in deze klasse opvallend groot 10,2 inch touchscreen met tabletachtige bediening en app's voor mobiele toestellen met iOs en Android besturingsystemen. Ook is het systeem compatible met smartwatches zoals Apple Watch. De XE-versie 2.0 D 180 pk is optioneel verkrijgbaar met  'torque on-demand' vierwielaandrijving. Dankzij Jaguar Care zijn rijders van de XE verzekerd van drie jaar fabrieksgarantie, drie jaar gratis regulier onderhoud en drie jaar uitgebreide Jaguar Roadside Assistance, zonder bijkomende kosten. De Jaguar XE is er vanaf € 39.995,-. Dat is de versie 2.0 D 163 pk. De 2.0 D 180 pk met vierwielaandrijving (AWD) komt als versie Pure op een prijs van € 51.150,-.

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR XF NU IN NEDERLAND VOOR PRIJZEN VANAF € 46.950

  13-11-2015

  NIEUWE JAGUAR XF NU IN NEDERLAND VOOR PRIJZEN VANAF € 46.950

  De nieuwe Jaguar XF is gearriveerd bij de dealers in Nederland en is verkrijgbaar vanaf € 46.950. Door zijn Aluminium Intensive Architecture is hij tot 190 kilogram lichter dan zijn voorganger. Het is een van de lichtste auto's in zijn klasse. Dit maakt hem bijzonder efficiënt, met een zeer laag verbruik vanaf 4,0 l/100 km en met CO2-emissies vanaf slechts 104 g/km. Dit zijn de cijfers van de Jaguar XF E-Performance, de dieselversie die dit jaar nog in aanmerking komt voor het gereduceerde bijtellingstarief van 20 %. De XF wordt geleverd met het unieke Jaguar Care met 3 jaar garantie, gratis regulier onderhoud en Jaguar Roadside Assistance.

  Lees meer

 • Halverwege de bouw!

  9-10-2015

  Halverwege de bouw!

  We zijn inmiddels op de helft, wat gaan ze hard!

  Lees meer

 • Introductie All-New XF

  29-9-2015

  Introductie All-New XF

  A.s. donderdag is het zover, de landelijke introductie van de volledig nieuwe Jaguar XF!

  Lees meer

 • NIEUWE CHIQUE RIJDERSSCHOENEN VAN JAGUAR EN OLIVER SWEENEY MET KNIPOOG NAAR XJ-DESIGN

  28-9-2015

  NIEUWE CHIQUE RIJDERSSCHOENEN VAN JAGUAR EN OLIVER SWEENEY MET KNIPOOG NAAR XJ-DESIGN

  Jaguar en lifestyle kleding- en schoenenmerk Oliver Sweeney geven de eerder ingezette samenwerking een krachtig vervolg met de presentatie van nieuwe representatieve rijdersschoenen, genaamd Whitley en Sayer. De namen verwijzen naar Jaguars hoofdkwartier in Whitley, Coventry - thuisbasis van Jaguar design en van de Advanced Design Studio - en naar Malcolm Sayer, een van de meest vermaarde designers die Jaguar heeft gekend. Sayer schetste iconische modellen als de C-type, de D-type, de E-type, de XJ-S en de unieke XJ13.

  Lees meer

 • JAGUAR XE ‘BESTE NIEUWKOMER’ BIJ ZAKENAUTO VAN HET JAAR-VERKIEZING

  24-9-2015

  JAGUAR XE ‘BESTE NIEUWKOMER’ BIJ ZAKENAUTO VAN HET JAAR-VERKIEZING

  Bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing van vakblad Automobiel Management is de Jaguar XE uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer. De nieuwe sports sedan van Jaguar kreeg de prestigieuze aanmoedigingsprijs omdat de jury naast zakelijke verantwoorde argumenten nog meer pluspunten voor de auto ziet: "De XE werpt zijn schaduw ver vooruit al veelbelovende zakenauto."

  Lees meer

 • KIEZEN VOOR KLASSE: HERTZ NEEMT 50 JAGUARS XE IN GEBRUIK

  21-9-2015

  KIEZEN VOOR KLASSE: HERTZ NEEMT 50 JAGUARS XE IN GEBRUIK

  Autoverhuurder Hertz zorgt voor een primeur in Nederland en België door in totaal 50 nieuwe Jaguar XE-modellen in gebruik te nemen. Hertz Benelux biedt zijn klanten in het zakensegment daarmee een unieke auto aan; als geen ander model in zijn klasse combineert de Jaguar XE sportiviteit, stijl en klasse. Met de ingebruikname van de XE zet Hertz Benelux het exclusieve Partnership met Jaguar Land Rover Benelux voort. Hertz was twee jaar geleden de eerste autoverhuurder die de F-TYPE in de huurvloot opnam. Ook andere (exclusieve) modellen van Jaguar en Land Rover zijn via Hertz te boeken.

  Lees meer

 • Wij zijn verhuisd!

  15-9-2015

  Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar een nieuw onderkomen.
  Tijdelijk, dat wel, en gelukkig ook op hetzelfde adres

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR F-PACE VERBREEKT GUINNESS WORLD RECORD MET GROOTSTE ‘LOOP THE LOOP’ OOIT

  14-9-2015

  NIEUWE JAGUAR F-PACE VERBREEKT GUINNESS WORLD RECORD MET GROOTSTE ‘LOOP THE LOOP’ OOIT

  Aan de vooravond van zijn wereldpremière op de internationale autoshow van Frankfurt (IAA) heeft de nieuwe Jaguar F-PACE op spectaculaire wijze een Guinness World Record op zijn naam geschreven. Jaguars nieuwe performance crossover voltooide de grootste looping ooit. Deze unieke prestatie was tevens het startsein voor de wereldwijde verkoop.

  Lees meer

 • NIEUWE JAGUAR F-PACE GETEST ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

  29-7-2015

  NIEUWE JAGUAR F-PACE GETEST ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

  Van de verzengende hitte en het verstikkende stof van Dubai tot de ijskoude sneeuwvlaktes in het noorden van Zweden is de nieuwe F-PACE tot het uiterste getest in enkele van de meest meedogenloze gebieden op aarde.

  Lees meer

 • TEAM SKY EN JAGUAR VIEREN DERDE TOUR DE FRANCE-ZEGE

  27-7-2015

  TEAM SKY EN JAGUAR VIEREN DERDE TOUR DE FRANCE-ZEGE

  Bij de finish van de Tour de France in Parijs, eerde Jaguar de overwinning van Team SKY met een speciale camouflage van het F-PACE prototype. Hierin waren zowel de gele trui als foto's van de eerste etappe-overwinning door Chris Froome in La-Pierre-Saint-Martin verwerkt. De F-PACE was tevens volgauto van Team SKY in de eerste Utrecht-etappe van de Tour. Naast de derde Team Sky-zege is het tevens de tweede overwinning voor kopman Chris Froome.

  Lees meer

 • UTRECHTSE TOURPRIMEUR VOOR JAGUAR F-PACE

  1-7-2015

  UTRECHTSE TOURPRIMEUR VOOR JAGUAR F-PACE

  De Grand Départ van de Tour de France in Utrecht krijgt een bijzondere dimensie doordat de nieuwe Jaguar F-PACE aan de start komt. Team SKY zet de performance crossover op 4 juli eenmalig in als ondersteuningsvoertuig voor Chris Froome, dé favoriet voor de eindoverwinning in de Tour. Voor het grote publiek is de Tourstart in Utrecht de eerste mogelijkheid om De F-PACE live en zonder 'harde camouflage' te zien. De F-PACE heeft de eindsprint van de ontwikkelingsfase inmiddels ingezet. De officiële onthulling vindt dit najaar plaats.

  Lees meer

 • ARMIN VAN BUUREN EN DE JAGUAR XE: DE EXPERIENCE OF A LIFETIME

  1-7-2015

  ARMIN VAN BUUREN EN DE JAGUAR XE: DE EXPERIENCE OF A LIFETIME

  De Nederlander Armin van Buuren speelt de hoofdrol in de spectaculaire social media-campagne 'The Experience of a Lifetime', die wordt opgezet rond de introductie van de Jaguar XE. Een belangrijk onderdeel is een wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een VIP Experience op Ibiza met Armin van Buuren en de nieuwe Jaguar XE.

  Lees meer

 • JAGUAR XJR RAPID RESPONSE VEHICLE DEBUTEERT OP GOODWOOD

  18-6-2015

  JAGUAR XJR RAPID RESPONSE VEHICLE DEBUTEERT OP GOODWOOD

  Op het Goodwood Festival of Speed (25-28 juni) komt een Jaguar XJR Rapid Response Vehicle in actie. Deze door de afdeling SVO (Special Vehicle Operations) ontwikkelde Jaguar is onderdeel van het Bloodhound SSC-project dat zich richt op het verbreken van het wereldsnelheidsrecord op land. De speciaal opgebouwde Jaguar XJR neemt op 27 juni deel aan de fameuze 'hill climb' op Goodwood.

  Lees meer

 • ZESDE ZINTUIG VAN JAGUAR LAND ROVER: MINDER ONGEVALLEN

  17-6-2015

  ZESDE ZINTUIG VAN JAGUAR LAND ROVER: MINDER ONGEVALLEN

  Toekomstige Jaguars en Land Rovers worden nog veiliger door de toevoeging van een 'zesde zintuig'. Het Sixth Sense-project omvat technologieën die de hersenactiviteit, de ademhaling en de hartslag meten. Als op basis daarvan verminderde concentratie en dus gevaar dreigt, wordt de bestuurder gewaarschuwd. Het doel van het Sixth Sense project is dan ook het verminderen van het aantal ongevallen.

  Lees meer

 • VERFIJNING OP ALLE FRONTEN: DE NIEUWE JAGUAR XJ

  15-6-2015

  VERFIJNING OP ALLE FRONTEN: DE NIEUWE JAGUAR XJ

  Jaguar presenteert de ingrijpend vernieuwde XJ. Hij is op alle punten verder verfijnd. Zijn motoren zijn zuiniger, hij biedt nog meer comfort en ook op het gebied van veiligheid, infotainment en connectiviteit toont hij zich van zijn meest innovatieve kant. De nieuwe XJ komt dit najaar op de markt.

  Lees meer

 • Knook en Jaguar bouwen aan de toekomst

  27-5-2015

  Knook en Jaguar bouwen aan de toekomst

  Het is bijna zover! De start van een nieuwe toekomst voor zowel Knook Breda als voor Jaguar.

  Lees meer

 • XE Roadshow

  14-5-2015

  XE Roadshow

  Primeur! Exclusieve XE Roadshow bij Jaguar Knook Breda.

  Lees meer

 • ALLE DETAILS OVER JAGUAR HERITAGE CHALLENGE SERIES BEKEND

  12-2-2015

  ALLE DETAILS OVER JAGUAR HERITAGE CHALLENGE SERIES BEKEND

  Jaguar en de Historic Sports Car Club (HSCC) hebben aanvullende details bekendgemaakt over de Jaguar Heritage Challenge raceserie, inclusief data, raceklassen en toelatingseisen voor auto's. Deelnemers en rijders kunnen http://www.hscc.org.uk/jaguar-heritage-challenge bezoeken - een nieuwe website speciaal voor deze raceklasse met alle informatie en inschrijfmogelijkheden.

  Lees meer

 • BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  9-2-2015

  BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  Jaguar Land Rover is goed vertegenwoordigd in SPECTRE, de 24e James Bond-film. In het avontuur zijn er rollen weggelegd voor de Jaguar C-X75, de Range Rover Sport SVR en de Land Rover Defender Bigfoot. Al deze auto's worden geleverd door Jaguar Land Rover Special Operations, de maatwerkafdeling van het concern.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  9-2-2015

  JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  Jaguar Land Rover introduceert Fleet & Business Leasing. Via dit label bieden Jaguar en Land Rover aantrekkelijke operational lease-oplossingen voor de zakelijke markt. Daarmee worden de dealers van Jaguar en Land Rover nog meer dan voorheen 'one stop shops' op het gebied van mobiliteit. Fleet & Business Leasing is opgezet in samenwerking met mobiliteitsaanbieder ALD Automotive.

  Lees meer

 • JAGUAR BEGINT 2015 MET ‘INTELLIGENT’ VOORDEEL

  16-1-2015

  JAGUAR BEGINT 2015 MET ‘INTELLIGENT’ VOORDEEL

  Jaguar gaat 2015 vliegend van start met een intelligente TV-commercial met de naam 'British Intelligence', met Nicholas Hoult in de hoofdrol. Naast de Britse acteur is de Jaguar XF R-Sport Edition de ster van de commercial, die met een prijs vanaf € 54.990 een klantvoordeel biedt van € 9.469.

  Lees meer

Jaguar Knook Breda +31(0)76-5714888 info@knook-jaguar.nl Veldsteen 2 4815 PK Breda