Bandenhotel

Bandenhotel

Gebruik het Jaguar bandenhotel

Wij adviseren onze klanten om 's winters op winterbanden te rijden. Het rijden op winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers. Het verschil in rijeigenschappen zult u onder winterse omstandigheden beslist merken.

Een mogelijk nadeel van het rijden op winterbanden is dat u altijd een set losse banden of velgen met banden moet opslaan. Ook het vervoer en opbergen van deze toch wel grote en zware Jaguar wielen zorgt voor een uitdaging om dit schoon te doen. Om maar te zwijgen van de ruimte die de wielen bij u thuis innemen.

Voor zorgeloze opslag van uw wielen/banden kunt u gebruik maken van onze wissel en opslag service. Na de wisseling van uw zomerwielen naar uw winterwielen zorgen wij ervoor dat deze onder de juiste condities worden opgeslagen. Voor de opslag van uw wielen of banden brengen wij € 35 per bandenseizoen in rekening. Voor dit bedrag worden de velgen ook gereinigd en verzekerd tegen diefstal. De prijs voor het monteren van de wielen of banden rekenen wij graag voor u uit.