Onderhoud

Onderhoud aan uw Jaguar

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat werkelijk niets te wensen overlaat. Om te garanderen dat uw Jaguar optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften van essentieel belang.

Verhoog de waarde van uw auto

Wilt u straks uw Jaguar inruilen voor een nieuwer model? Of wilt u hem verkopen? Dan speelt (de wijze van) onderhoud van uw auto uiteraard een grote rol bij de waardebepaling: een Jaguar in topconditie heeft een hogere restwaarde. Bovendien geeft een volledig, door een officieel Regionaal Jaguar Centrum, ingevuld onderhoudsboekje kopers een gerust gevoel.

Onderhoud door Jaguar monteurs

Ons werkplaatspersoneel bestaat uit ervaren autotechnici die allen, van hoog tot laag, uitgebreide en specifieke trainingen hebben doorlopen bij Jaguar zelf. Bovendien werken ze bijna uitsluitend aan Jaguars, zodat ze volledig op de hoogte zijn van alle 'ins and outs'. U kunt uw auto dus niet in betere handen achterlaten dan die van onze autotechnici.

Diagnoseapparatuur en originele onderdelen

Voor onderhoud en reparatie aan uw Jaguar speelt naast mechanische werkzaamheden de elektronica een steeds grotere rol. Bijna alle processen in uw Jaguar worden immers elektronisch gestuurd. Voor het stellen van de juiste diagnose bij storingen en problemen in deze elektronische managementsystemen is geavanceerde apparatuur noodzakelijk.

Speciale diagnoseapparatuur van Jaguar en uniek Jaguar gereedschap helpen ons om snel en adequaat te achterhalen wat er aan de hand is en dit op de juiste wijze te herstellen. Bovendien hebben wij altijd de juiste vloeistoffen en onderdelen in huis, zoals bijvoorbeeld de speciale olie, die speciaal voor uw Jaguar ontwikkeld is.