Over ons

Arch Concept De Uiver

Beste Relatie,

Ten gevolge van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden, wordt ook het dealernetwerk in Limburg aangepast. Voor ons als Land Rover "De Uiver" betekent dit per 16 juli een uitbreiding met het dealerschap Jaguar voor de regio Limburg. De sales activiteiten lopen voor Demandt per 15 juli ten einde.

Wij zijn zeer verheugd en trots u dit te mogen mededelen! Voor ons jong en dynamisch team een nieuwe uitdaging, waarbij de voorbereidingen al ruim anderhalf jaar geleden in gang gezet zijn. Mede door onze decennialange ervaring en reputatie, zijn wij ervan overtuigd u optimaal te kunnen bedienen op het gebied van Sales en After Sales voor de merken Jaguar en Land Rover.

Wij zullen de nieuw verkregen Jaguar activiteiten tijdelijk in het huidige pand gaan onderbrengen, maar in de toekomst zullen deze worden ondergebracht in een volledig nieuw pand, welke geheel zal voldoen aan het Jaguar Land Rover Arch-Concept.

Wij hopen u ook nu weer in onze showroom te mogen begroeten, waar de prachtige Jaguar en Land Rover modellen voor u gereed staan.

Met vriendelijke groet,

Ralf Feijts

Directeur