Nieuwe collega's gezocht! - Jaguar Land Rover „De Uiver”

JAGUAR LAND ROVER "De Uiver" is op zoek naar:
1E/2E AUTOTECHNICUS
Receptionist/magazijnmedewerker

Wegens uitbreiding van ons Land Rover dealerschap met Jaguar, zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een 1e/2e Autotechnicus. "De Uiver" is Limburgs enige dealer van de premium merken Jaguar en Land Rover.

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

1e/2e autotechnicus:
Als autotechnicus bij "De Uiver" werkt u met de nieuwste technieken aan unieke producten.

Receptionist/magazijnmedewerker:
Als receptionist/magazijnmedewerker bij "De Uiver" bent u verantwoordelijk voor de planning van de After Sales afdeling en magazijn beheer.  

Daarnaast krijgt u voor beide functies goede interne opleidingsmogelijkheden aangeboden door Jaguar Land Rover Nederland om uw vakkennis nog verder te verbreden. Er heerst een plezierige en open werksfeer, in een moderne werkomgeving en in een jong dynamisch team.

FUNCTIE EISEN

1e/2e autotechnicus:
U heeft ruime ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en dus voldoende kennis van de huidige auto-elektronica. Een diploma voor Eerste en Tweede Autotechnicus of bezig met de opleiding, is een vereiste binnen deze functie.
Gediplomeerd APK-keurmeester is geen vereiste, maar werkt wel in uw voordeel! In deze functie werkt u samen met meerdere collega's.

Receptionist/magazijnmedewerker:
U heeft ruime ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in de automobielbranche en voldoende kennis van de huidige auto technieken. Naast de Nederlandse taal beschikt u ook over voldoende vaardigheden in de Duitse en Engelse taal. In deze functie werkt u samen met een collega.

Zelfstandigheid, collegialiteit, kwaliteitsbewustzijn en bovendien verantwoordelijkheidsgevoel zijn zaken waar u voor staat.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform.

Is hiermee uw interesse gewekt? 
Stuur een brief met cv naar onderstaand adres t.a.v. Dhr. Nick Rouwette. Mailen mag uiteraard ook,  info@de-uiver.nl


Jaguar Land Rover "De Uiver" Ralf Feijts
Provincialeweg Noord 84-85-87 
6439 AB DOENRADE 
Tel: 046-442 1931 
info@de-uiver.nl 
deuiver.eu

 

BEDRIJFSPROFIEL

Het begon ooit in 1932, toentertijd werden er in het Zuid Limburgse Doenrade landbouwvoertuigen en auto's gerepareerd. Vandaag de dag, drie generaties verder, verstaat "De Uiver" dit vak nog steeds als de beste. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste specialisten in 4x4-voertuigen. 
Sinds juli 2016 kunnen we daar het prachtige merk Jaguar aan toevoegen, als officieel Jaguar Land Rover dealer beschikt "De Uiver" over een ruim aanbod nieuwe- en jong gebruikte modellen. Naast de premium modellen van Jaguar Land Rover, welke u in diverse uitvoeringen bij ons kunt bekijken, hebben wij een ruim aanbod occasions en "De Uiver" special producten voor on- en off-road gebruik. 

 

LOCATIE

Doenrade