Jaguar, elegant en exclusief, maar ook verassend

Heerlijk rijden in een elegante en sportieve Jaguar was nog nooit zo dichtbij. Het prijskaartje is namelijk een stuk minder exclusief dan het merk doet vermoeden.

Jaguar rijden is een manier van leven, een lifestyle van beleving en exclusiviteit gekoppeld aan actief bezig zijn zoals lopen, zwemmen, zeilen of golven. De meesten die eenmaal voor een Jaguar hebben gekozen, hebben ook echt iets met het merk en blijven het merk ook trouw. Het motto van Jaguar is The art of performance. Op de meeste modellen is het onderhoud de eerste drie jaar gratis.

Veel mensen weten niet dat de Jaguar qua prijs vergelijkbaar is met de concurrentie. Een Jaguar XE diesel met 163 pk heb je al voor 41.240 euro. Dat is vergelijkbaar met een Audi A4, een BMW 3-serie of een Mercedes C-klasse. Die associatie met duur kan dus overboord. Ook kan het merk op het gebied van topkwaliteit en toepassingen van de nieuwste technieken wedijveren met de Duitse merken. Bovendien is Jaguar bij steeds meer leasemaatschappijen verkrijgbaar.

Het design van de nieuwste generatie Jaguars heeft een moderne en jonge uitstraling. Gelikt, zonder haar elegante klasse te verliezen. Het interieur is schitterend afgewerkt, stoelen gekleed in prachtig dik leer nodigen uit om er zo in te ploffen en de comfortabele en sportieve rijbelevenis van de Jaguar te ondergaan. Je onderscheidt je van de massa als je in een Jaguar rijdt. Jaguar rijden is enorm in opkomst. Toch zal het merk niet haar exclusieve uitstraling verliezen, daarvoor is het aanbod in types te beperkt. Deze types zijn wel allemaal uit te rusten zoals je maar wilt. Jaguar is flexibel.

De rijeigenschappen van een Jaguar leggen de maatstaf voor de klasse. Jaguar investeert veel in een goede wielophanging en constructie. Doordat ze niet voor de goedkoopste oplossing gaan, wordt de auto heel koersvast en bobbels in de weg worden als het ware weggewreven. Dat geeft een goed gevoel op de weg. Je kunt een keuze maken tussen een comfortabele en een sportieve rijbelevenis. De auto is zo ontworpen dat de bestuurder midden in de auto zit, wat de rijbeleving en rijeigenschappen ten goede komt.

Jaguars zijn voorzien van een multimedia systeem met een groot touchscreen om radio, telefoon, navigatie en dergelijke te bedienen. Het systeem werkt snel en net zo gemakkelijk als een tablet. En dan dat geluid! Zeker van het F-type is het geluid gigantisch sportief. Het model grauwt en brult als de roofkat waarnaar hij genoemd is. Heerlijk! Het nieuwste model van Jaguar is een heuse SUV, de  Jaguar F-pace is 2 juni op de markt ge├»ntroduceerd en biedt naast comfort en sportiviteit een zee aan ruimte en natuurlijk de hoge zit.

Sinds een jaar heeft Zeeland een eigen dealer in Goes, Auto Ventura.

Auto Ventura kennen we al jaar en dag als dealer van Land Rover, sinds een klein jaar kan je ook de hele lijn van Jaguar bij de Goese dealer bewonderen. Het dealerschap is goed nieuws voor de Jaguar liefhebber. Voor aankoop, gespecialiseerd onderhoud en schadeherstel kan je nu lekker in Zeeland blijven.